Bara en sak kvar på boa-listan

Igår var både jag och Jair jätteffektiva igen 🙂 Jair gnydde lite när han kom hem och jag sa vad som stod på dagens lista. “Jag ska bara vila lite först”, klagade han. Jag brukar bli lite otålig när han säger så och vill helst veta hur länge han ska vila. Men istället sa jag “Ok, vila du nu, men då kanske vi inte hinner kolla på TV sen. Om vi gör allt på listan nu så är vi säkert klara innan klockan 8 och då kan vi vila både ikväll och HELA kvällen imorgon och ALLA andra kvällar ända tills bebis kommer.” Tydligen lät det lockande för Jair gick med på det och vi hann allt utom den sista grejen som är att sätta upp steghyllan från Ellos. Men det kan väl inte ta superlång tid?

Det kändes i alla fall riktigt skönt! Hela lägenheten är städad, fönstrena putsade, vagnen är rengjord, ståbrädan är monterad, syskonvagnen är förberedd och min Kallax-hylla i walk-in closet har fått dörrar 🙂 När som helst kommer det nya bäddsetet från Lekmer och då ska jag bädda sängen till bebis också.

Planen är att vi ska bli helt klara imorgon och efter det har jag bestämt mig för att jag ska anstränga mig att inte komma på mer saker till att-göra-listan. Om jag kommer på fler saker så ska jag försöka undvika att göra en lista och göra dom sakerna samma dag. Från och med fredag så har jag beordrat mig själv att vila, pyssla om mig själv, blogga och göra sånt som jag tycker om 🙂 Det startar vi med en pedikyr inne i stan, känns som en perfekt start för att varva ner det här preggot lite 🙂

öppna inte än

Jag vet att bebis är färdigbakad nu, men jag hoppas på att bebis vill stanna lite till därinne 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Fia

  Hej! Så härligt att vara “färdig” med boandet. Själv är jag gravid i vecka 33 och boar instinkten kryper i mig, men är i stort sett sängliggande i hemmet sedan vecka 16 (risk att föda prematurt) Här hemma är det mannen som får göra allt, känner mig som en tjatig hagga.

  Jag har ju inte följt din blogg så där jättelänge och undrar om du inte kan berätta hur du och Jair träffades?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det är sååååå skönt!!! Nu kan jag börja koppla av med start imorgon ?

   Nej, fy så jobbigt 🙁 Jag hade väldigt ont efter förlossningen med Lucas och var i princip sängliggande i 4 veckor. Jag har aldrig känt mig så handikappad, jobbig och tjatig i hela mitt liv. Hur tar din man det? Suckar han? Det gjorde Jair och det gjorde det hela ännu värre. Jag är sån som aldrig ber om hjälp och det var väldigt jobbigt för mig att inte klara mig själv 🙁

   Vad roligt att du har hittat hit ❤️ Det är faktiskt en av dom mest frekventa frågorna jag får 🙂 Det är jättekul att det är så många som intresserar sig tycker jag 🙂 jag har skrivit om hur vi träffades här:
   http://pasmallen.nu/utlandska-semesterflorten-som-blev-en-familj/

   Svara
 2. emma

  Hej spännande att följa din blogg. Är i v 17 med andra barnet sj så har en bit kvar. 🙂 tänkte kolla med er vad ni har för syskonvagn? Mvh Emma

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Vi har en Joolz Geo 🙂 Jag tänkte att jag skulle skriva lite om den sen när bebis kommer och jag har hunnit prova den. Om jag hinner tidigare så kanske jag skriver innan också 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här