På gränsen att pluppa nu

Min naveln är lite på gränsen att pluppa nu. Jag tror inte den kommer göra det, den gjorde inte det förra gången, men då såg den inte riktigt ut som den gör nu heller. Min naveln är ganska djup så den har liksom bara blivit plattare och plattare hela tiden. När jag står upp så ser det fortfarande inte ut som den är på väg att pluppa, men när jag sitter ner så sticker ofta halva naveln upp som en liten topp! Häromdagen gjorde bebisen nån konstig rörelse och tryckte rakt ut där naveln är och då var det farligt nära att naveln pluppade haha!
Så här ser min navel ut när jag sitter ner – halva naveln har liksom pluppat ut 

Jag tycker sånt här är lite spännande, men det är helt klart total onödig information, men ändå… 🙂 Har era navlar pluppat än? Ser det roligt ut?

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. LIVSGLITTER

  Har också väldigt djup navel, så vi får väl se om den pluppar ut denna gång eller ej <3

  Svara
 2. Jennie

  Min är också djup i normalfall men är också där i gränslandet att pluppa ut! Halvt ute kan man säga – väldigt lik din. Bebis har en tendens att försöka bryta sig ut runt omkring naveln dessutom hehe. Är i v. 33 nu.

  Svara
 3. Lina gustafsson

  Min ser exakt lika dan ut, har också BF i april med nr 2, förra gången var den inte alls påväg ut utan då hölls den sig inne. Men nu är den lika vacker som din, även samma gamla percing hål har växt sig upp på magen… 🙂

  Svara
 4. Zarah

  Min ser också ut sådär, lite halvpluppad typ 😛 Jag har också en djup navel, som liksom lutar neråt. Den pluppade inte med de två första, inte ens i närheten. Men nu känns det som att det finns potential iaf haha! Har 3-4 veckor kvar så får se om den hinner pluppa eller inte.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här