Moyana Corigans mineralsmink

En av mina absoluta favoriter i våra goodiebags från Vinterbloggmiddag 2016 är helt klart Moyana Corigan! Jag är redan fast med deras ekologiska deodorant, jag kommer aldrig mer köpa nån annan än den! Visste ni att den där deon är så naturlig att man kan äta den om man skulle vilja! Ganska imponerande!

Nu har vi bloggare fått prova Moyana Corigans mineralsmink som är baserade på naturliga mineraler och inte innehåller massa skräp som vanligt smink innehåller. Smink är något som jag inte har varit så noga med och jag har flera gånger fått höra att jag kanske borde byta smink för min acnes skull. Jag bytte till mineralsmink för en massa år sen och då blev det bättre, men jag använder ju fortfarande L’oreal som förmodligen inte är det bästa alternativet för huden… Så nu känns det riktigt spännande att få prova Moyanas mineralsmink! Det blir upp till bevis när bebis är född eftersom min hud alltid blir så fin av gravidhormonerna så är det svårt att se det verkliga resultatet nu.  

Det som låg i bloggarnas goodiebags, som jag redan har hunnit testa är, Moyana Corigans mineralögonskugga, mineralrouge och mineralsolpuder. Alla bloggare är också bjudna till Moyana Corigans butik i Mölndal för att prova ut sitt egna mineralfoundation så det ska jag göra inom dom närmsta veckorna 🙂

Ögonskuggan är handgjord utan vax och oljor. Jag har färgen Autumn Sun, passar mig perfekt! Jag tycker skuggan höll sig jättebra hela kvällen och jag behövde bara använda pyttelite för att få en jämn och snygg färg! Just hur länge en ögonskugga håller sig snygg på ögonlocket kan variera mycket beroende på kvalitet så om man har en färg man gillar och brukar använda så är det bra att investera i en ordentlig ögonskugga i den färgen. Moyanas mineralögonskugga finns i 101 olika färgnyanser!

Mineralsolpudret är grymt! Det är faktiskt min favorit av dom här tre produkterna! Den är gjord av röd naturlera och passar alla hudtoner. Den är jättelätt att applicera, jag använder den varje dag och har aldrig misslyckats utan får alltid perfekt resultat! (Vissa solpuder jag har provat måste man typ lära känna för att inte råka lägga för mycket eller så hamnar allt på ett ställe på kinden.) Naturleran verkar lugnande och vårdande för huden, den lindrar bl.a. eksem och solsveda. Jag är väldigt väldigt nöjd och hoppas på att den kanske hjälper mig med acnen sen också! Nyansen jag har heter Beach Babe.

Mineralrouget är tillverkat utan vax och oljor för att undvika att porer täpps igen. Färgen jag har heter Pumpkin Pie och passar väldigt bra ihop med solpudret. På hemsidan så står det att den passar bäst när man är lite solbränd och det kan jag absolut tänka mig. Pudret är superdrygt! Man behöver bara ta jättelite för att det ska bli färg!

Jag använder dessa 3 produkter varje dag, men smink är inte helt lätt att fota själv. Speciellt inte den här årstiden när vi knappt får in nåt dagsljus i lägenheten. Det här är nog min bästa bild på mig sminkad med Moyana Corigans solpuder, rouge och ögonskugga:
Det ska verkligen bli spännande att prova deras mineralfoundation. Och ännu mer spännande tycker jag att det blir att se om produkterna hjälper mig med min acne! Självklart uppdaterar jag er 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Kristine

  Hej!
  Kan inte du berätta lite mer om deon? Jag har prövat flera ekodeoderanter men tycker aldrig att de kan hålla bort lukten helt. Hur är denna? Skulle så gärna använda en giftfri deo…

  Svara
 2. Johanna

  Hej! Har du testat detta något mer? 🙂 Jag beställde just deras foundation. Jag har ju också acne (har skrivit till dig tidigare) och hoppas SÅ att den ska funka. Så trött på att sminket ser utsmetat ut efter halva dagen :,(

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här