Easyhug i Brasilien

Vår EasyHug bärsjal fick också följa med hit till Brasilien. Nu när solparasollet till vagnen är trasigt så använder vi Easyhugen nästan dagligen! Det är mycket smidigare att ta den och sen gå och hålla ett solparasoll, en att försöka hålla ett solparasoll över vagnen när vi ska nånstans. Innan parasollet gick sönder så använde vi också Easyhugen. Då hade vi allitd med den under vagnen så när vi gick nån längre bit eller strosade runt i shoppingen så kunde vi ta Lucas i bärsjalen när han tröttnade på vagnen.

20140208-200719.jpg

20140208-200745.jpg

När jag har använt Easyhug här i Brasilien så är det många gånger folk har stannat mig på gatan och frågat var jag har köpt min bärsjal. Och likadant när vi har varit på My Gym så är det många som har varit intresserade och frågat. Varje gång så har folk varit nyfikna och velat att jag ska visa hur den funkar och frågar om det inte är tungt att bära Lucas med den. Jag tycker det är ganska konstigt att ingen annan här har bärsjal, eftersom brassar inte använder barnvagn i normala fall. Barnvagnar har jag bara sett inne i shoppingen och två gånger längs strandpromenaden. Och en enda gång har jag sett en bärsele.

20140208-200937.jpg

Just den här gången stannade inte tanten mig för att fråga om bärsjalen, den här gången så var hon orolig för att Lucas förs om fötterna! Åh nej, det lär han inte göra här!

Det bästa med Easyhug bärsjal här är att den inte blir varm. Våran bärsele blir varm. Den är svart blir ju jättevarmt i solen. Vår bärsele är väldigt bra, men vi har inte använt den så mycket nu det sista. På dagtid är det bara Easyhugen som gäller och på kvällen blir det oftast vagnen eller Easyhugen. Vi valde våran bärsjal i färgen Choklad just för att vi inte ville att den skulle bli för varm, men vi ville inte ha en ljus färg för då kanske den skulle bli smutsig snabbt (men den går ju att tvätta).

Easyhug är en väldigt bra avlastning för ryggen. Lucas väger idag cirka 9150 gram (vågen var inte riktigt exakt), men det är rätt tungt att bära utan bärsjal. Jag sparar hellre på ryggen än att bära Lucas i famnen när vi ska nånstans, plus att jag har händerna fria när jag har honom i Easyhugen. Trots att Lucas nu väger över 9 kg så är Easyhugen fortfarande ett fantastiskt hjälpmedel. Jag får inte ont nånstans i ryggen, det enda som blir tungt efter ett tag det är på axlarna. Jag skulle nog inte orka bära honom i flera timmar i sträck längre, men jag bär honom enda långa stunder i streck. Och här är det bara jag som bär honom i bärsjal för Jair svettas så kopiöst mycket HELA tiden. Jag svettas knappt nåt alls. Enda gången är när jag är på stranden, då svettas jag.

20140210-153322.jpg

Easyhugen är fortfarande ett riktigt sömnpiller. Lucas somnar fortfarande lätt som en plätt i Easyhugen. Vi går 3 dagar i veckan till My Gym och leker och busar med Lucas. Varje gång vi har varit där så somnar han snabbt i bärsjalen. Är det bara dags för en av hans tupplurer så somnar han i bärsjalen innan man vet ordet av!

Easyhug bärsjal är himla smidig att ta med och lägga under vagnen eftersom den blir så liten och knappt väger nåt! I den lilla påsen som man förvarar bärsjalen i, brukar vi lägga i en liten påse med majskrokar/banan och Lucas vattenflaska. Den är toppen, liten och kompakt, men då får vi plats med lite extra :-)zz

20140209-162649.jpg

Förresten, ett litet tips, just nu har Easyhug 100 kr rabatt på sin bärsjal med ett hjärta på! Gäller fram till alla hjärtans dag!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här