Dissar Isadoras Gel Nail Lacquer

Asså jag är besviken! Verkligen besviken! Jag köpte Isadoras nya gel-lack som man inte behöver UV-lampa till. Det skulle hålla i en vecka lovade dom så jag köpte själva lacken och top coaten för 180 kr och la på nagellacket helt enligt instruktionerna. Det torkade rätt snabbt och när jag började använda händer så blev det inga såna där märken som det ibland blir om man till exempel stöter till naglarna när nagellacket fortfarande är “mjukt”.

20140810-184616-67576422.jpg

I två dagar var jag kanonnöjd, men på tredje dagen började det flaga och på fjärde dagen såg det ut så här:

 20140810-184613-67573194.jpg

20140810-184615-67575174.jpg

Det är alltså inte bättre än nåt annat lack egentligen… usch, nej, jag är faktiskt sjukt besviken! Jag tvättar händerna ganska ofta, till exempel vid blöjbyten och sånt, men dom kan ju inte lova att nagellacket ska hålla i en vecka om man inte tvättar händer! Nä, usch, man måste ju kunna sköta sin hygien.

Jag dissar Isadoras Gel Nail Lacquer! Vilken jävla bluff!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Josephine

  Håller helt med dig! Köpte fransk manikyr gel set från isadora. Håller inte alls längre än ett vanligt isadoralack! ;(

  Svara
 2. en chic mammas bekännelser

  ja det skall bli såå kul 😀 kanske kan ta tåget ner..

  Tack för svaret kring brasilien, jag tänker som du angående kulturer och då jag kan endel spanska tränar jag lilltjejen här hemma dagligen. Men det är stor skillnad att semestra och bo permanent.

  Tråkigt med lacket, jag kör med ”orginalet” cnd vinylux, den funkar faktiskt riktigt bra 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här