Okategoriserade

På väg hem från läkaren

Nu är vi på väg hem från sjukhuset. Det tar sin lilla tid när man har en bebis som ska både kissa och sen äta och sen bajsa innan man kan lämna sjukhuset!

Läkaren som jag träffade denna gången var också jättebra. Hon sa att det som luktade var avslaget och det luktar tydligen så på slutet…hmm ska man inte blöda längre än en vecka? Jag har för mig att dom sa 4-6 veckor på BB…

Men hon kunde se att en del av vävnaden var väldigt irriterad för att alla trådar från stygnen skavde och det kunde vara en början till infektion. Hur som helst tyckte hon inte att det var värt att chansa så jag fick antibiotika. Någon starkare medicin kunde dom inte ge mig så längd jag ammar… Men det känns ändå bra att det inte kommer bli värre nu pga infektion för det kommer ju antibiotikas ta hand om!

Tack alla ni som har visat om tanke med era kommentarer! Det värmer och stärker faktiskt! TACK ni är verkligen underbara!

8 Comments

 • Selia

  Hej hej vi har född på samma sjukhuset jag född min son den 12/3-13 kl 19.24 han vägde 2920 och var 48 cm lång ganska lik som din pojk.när jag tittar på din om min son gud vad lik de är hahaha kram selia

  • Emma

   Hej Selia! Haha va skoj!!! Vilket sammanträffande! Samma tid exakt på minuten, olika datum men nästan samma vikt och längd och på samma sjukhus! Vad roligt att dom är så lika också!!! Fina pojkar vi har 😉 grattis till er pojk!!! Kraaaam

 • Ida

  Skönt att höra att du fick antibiotika och att dom tar dig på allvar. Angående blödningen så blödde jag också bra en vecka efter förlossningen. Men sedan använde jag trosskydd i ungefär en månad. Det som kom då var lite lite ljus rosa flytningar men som inte luktade.

  Kram

 • sara

  Jag trodde också att man skulle blöda längre för det sa dom till mig också på BB men nu har det gått två veckor och jag blöder nästan inte alls längre..! Hur som helst är det skönt iaf! 🙂

 • pilla

  Så sa min mamma med, att det luktar på slutet. Min erfarenhet är helt annorlunda. Med båda barnen luktade det peck i början. Med dottern blödde jag i 5-6 veckor och sen kom mensen. Nu är min son 3 v och jag blöder ytte pytte och det luktar inget. Så olika det kan vara.

  Svettas du mkt på nätterna? Jag svettas enormt. Byter lakan varje dag. Jag svettas ut all vätska. Likadant förra gången. Usch vad ofräsch man känner sig.

  Svar från Emma: Nej jag har inte svettas så mycket faktiskt.. men jag tycker att svetten under armarna luktar peck… men det gjorde den kanske innan också 😛 haha!

 • Emma

  Tack allihopa! Det verkar vara väldigt olika det där med avslaget. Jag har fortfarande trosskydd, men jag har bara lite gula flytningar… inte ens rosa! 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.