Okategoriserade

Säkert infektion

Skit, skit, skit!!! Nu får ni läsa massa tråkigt på bloggen, men det får ni stå ut med eller låta bli att läsa detta inlägget. Som ni redan vet har jag väldigt ont och idag har det blivit lite värre ändå för nu verkar inte ens dom starka värktabletterna som är ett morfinliknande preparat! Så nu ligger jag sömnlös med smärta igen… Men den här gången tror jag verkligen att det är infektion för nu luktar det bläää också… :-/ Jävla skit rent ut sagt!!! Jag vill bara få ett slut på eländet!

Klockan 8 imorgon blir det Antentalmottagning igen..

12 Comments

 • Ida

  Jag tycker så galet synd om dig. Som jag redan har berättat så fick ju jag också väldiga problem efter förlossningen (mina stygn lossnade och då måste man låta det självläka). Men jag hade långt ifrån så ont som du har. Hoppas så att du kan få ännu bättre hjälp idag! Lycka till <3

  Svar från Emma: Usch vad jobbigt det här har varit. Ja, jag kommer ihåg att du skrev att du hade mycket problem. Hoppas att det går lättare vid den här förlossningen och att dom hjälper dig med problemen som du har haft sen första FL nu också.

 • snartmamma

  Låter inte alls roligt :/ Jag är tacksam över att du är så öppen som du är med allting i bloggen, det där med att man faktiskt har ont i kroppen efter en förlossning är något som jag funderat på flera gånger. Jag har förstått att det kan vara väldigt individuellt. Själv så har jag bf mellan juli/aug i sommar och undrar om jag kommer vara okej i aug så att man kan fortsätta njuta av sommaren.

  Hoppas att dem kan ge dig något som hjälper! Jätte bra blogg har du Emma! 🙂

  Svar från Emma: Tack så mycket för din kommentar! Kul att du gillar min blogg och att jag skriver om livet precis så som det är med och utan motgångar 🙂 Jag hoppas att du slipper ha så här ont som jag har haft! Planera inget stort i augusti. Tänk att du kommer nog vilja vara hemma och göra mysiga saker på hemmaplan. Förhoppningsvis promenad med vagnen och så 🙂

 • Emelie

  Usch vad jag lider med dig. Jag fick en son den 16januari och även om jag inte hade så stora problem som dig så tyckte jag det var så jobbigt efteråt. Mina stygn gick och det gör dem inget åt så nu sitter jag här med en blygdläpp som är delad i två och ärrvävnad i mellangården som fortfarande inte läkt helt. Jag skämdes, hade ont och undrade hur framtidens sexliv skulle bli. Men det blir bättre! Du är inte är ensam. Det läker till slut och när alla hormoner har landat i kroppen så känns det mer hoppfullt. Var inte rädd för att ha tät kontakt med BB. Jag ringde stup i kvarten (pga stygnen och strulande amning) och de verkade aldrig besvärade av det utan tvärtom väldigt tillmötesgående. Jag hoppas du snart mår bättre så du får njuta ordentligt av ert lilla underverk. Stor kram!

  Svar från Emma: Jättejättestort tack för din kommentar och att du delar med dig. Det stödjer verkligen!!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.