Okategoriserade

Vad jobbar du med?

Jag har fått lite nya läsare på sista tiden (välkomna!) och jag fick en fråga som jag tänkte svara på 🙂

Blir nyfiken på vad du jobbar med/som? Har inte följt din blogg så länge så jag vet inte så mycket om dig. Har ingen aning om vad jag vill läsa mer av, gillar bloggen hittills.
Och vad fin du är!

Svar: Först av allt, tack!!! Du är ju hur gullig som helst!!Jag är maskiningenjör och jobbar med bilmotorer 🙂 Av erfarenhet vet jag att en del som läser det här kommer tro att jag är typ bilmekaniker och ligger under bilar dagarna i ända och skruvar och kletar med olja och sånt. Så är det inte! Jag jobbar på kontor och det är sällan som jag skiter ner mig 😛 och jag har aldrig skruvat på nån motor nån gång!!! Men fredag kanske blir första gången 🙂 annars blir tisdag första gången för då ska jag på en praktisk motorutbildningskurs 🙂

Jag är komponentansvarig för en komponent som finns i alla bilar, men den ser olika ut och fungerar olika i olika bilar så därför blir det ganska många olika varianter av samma komponent som jag ansvarar för. Jag leder utvecklingsjobbet av den komponenten och jag har dagligen kontakt med de olika leverantörerna som leverera komponenten till oss. Idag har jag ett möte på ett hotell i stan med en leverantör som har kommit hit till Sverige för att ha face-to-face-möte med mig och mina kollegor.

IMG_3476.JPG
Äntligen är det ljust ute på morgonen!

2 Comments

 • DeMarkey

  Åh vad kul att du svarade på min kommentar såhär, tusen tack!
  ( Jag för annars hade jag missat den kan jag säga, om du svarat i kommentartorsfältet) 😉

  Vilket kul jobb, jag älskar kontorsjobb, men har även mekat med motorer. Dock inte som ett jobb utan som en hobby med ett ex. Himla kul att bli skitig under naglarna, oljig och allt men sen tvätta av sig och på med armani kläderna haha, nä men nästan. 😉

  Jag måste skärpa mig och börjar söka nytt spännande jobb, blir peppad när jag hur vilket spännande jobb du har.
  Ha en bra dag vackra du.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.