Okategoriserade

Inte en enda olycka på förskolan!

Det gick kanonbra på förskolan idag! Inte en enda olycka! Inte ens när han sov middag i vagnen UTAN blöja! Det känns overkligt att Lucas är blöjfri! Jag trodde inte han skulle bli blöjfri denna hösten. Jag förstår nu att han faktiskt är både större och mognare än vad jag tror i mitt huvud. För mig är han ju fortfarande min lille kille! Min lilla minimänniska som fyller hela hjärtat med kärlek! Jag blir faktiskt ofta förvånad över saker han kan som jag inte trodde att han kunde. 

Idag kom hans nya pyjamas som jag beställde med blöjkoder från Libero. Gissa om han var glad!! Egentligen hade jag tänkt beställa Duplo, men jag glömde bort det så nu har jag massa koder kvar att handla för. När jag skriver massa koder, så menar jag verkligen MASSA koder! Jag har säkert 30 paket som jag inte registrerat än! Haha! Den här pyjamasen var verkligen jättefin och Ökotex-märkt dessutom! Hoppas den kommer in i fler färger för i så fall beställer jag fler pyjamasar 🙂

2 Comments

  • Jenny

    Heja Lucas, så duktig han är!!!
    Och tack för libero-tipset. Klickade precis hem ”sparkdräktspyjamasen” i stl 86 till min Micro. Jag registrerar inte koder längre och har inte gjort det på bra länge men ska nog börja nu så att jag kan klicka hem den tvådelade pyjamasen också. Det behövs bara 400 p så det går rätt snabbt….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.