Kroppen 2 veckor efter FL

Idag är Isadora 2 veckor gammal! Hjälp vad tiden går fort! Jag försöker njuta så mycket som det går av den här tiden, men samtidigt så vill jag att den riktiga föräldraledigheten ska komma igång nån gång. Typiskt att man aldrig kan njuta helt av att leva i nuet haha! 

Jag är inte helt läkt därnere ännu. Jag tar fortfarande alvedon och Ipren när jag ska gå mycket för att det inte ska göra ont. Det tar bort all smärta så då kan jag göra vad som helst känns det som 🙂 Fast jag tar det givetvis lugnt, men vi promenerar mycket. En sak som jag är lite förundrad över och väldigt glad över är att jag kan knipa och hålla kisset. Dagarna efter förlossningen med Lucas så kunde jag inte hålla inne kisset när det ville ut så när jag såg toaletten kom det alltid lite kiss i bindan också. Den här gången har jag inte alls haft problem med det och jag känner dessutom att jag kan göra ganska kraftiga knipövningar redan nu. Jag känner mig förvånatsvärt återställd därnere 🙂

Jag har gått ner 9,3 kg nu så jag har 2,8 kg kvar. Det känns super! Mycket bättre än efter förlossningen med Lucas. Två veckor efter förlossningen med Lucas hade jag gått ner 6,5 kg och när jag hade gått ner 8 kg så började jag gå upp i vikt igen!!! Så dom sista 7 graviditetskilona var jag tvungen att bränna på gymmet (jag gick upp 15,3 med Lucas). Nu är jag nästan nere på startvikt redan. Mina ben och fötter svullnar fortfarande väldigt mycket när jag ligger ner och jag svettas på natten när jag sover så det känns som jag kanske har lite vätska kvar i kroppen. Jag tycker att jag varit väldigt rund i ansiktet dom sista 2 dagarna. Hoppas det går över snart 😛

Magen tycker jag har dragit ihop sig jättefint. Jag är verkligen glad över kroppens jobb! Visst är kvinnokroppen fantastisk!

 

Och här kommer en jämförelsebild på magen 2 veckor efter Lucas.

   

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Diana

  Wow vad härligt, vilken underbar tur du har som har en sån kropp som drar ihop sig så lätt. Min reagerade inte ens efter förlossningen, allt bara satt kvar och än idag. Ganska jobbigt och deprimerande faktiskt. Blir så glad för din skulle finis. Kör på bara. 😀

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack vad söt du är! Min kropp är långt ifrån perfekt och jag har aldrig fått något gratis. Jag går lätt upp i vikt men jag går ner om jag håller rätt kost och tränar. När jag var yngre så var jag jämt missnöjd med min kropp, men nu är jag ganska så nöjd fast jag får dåligt samvete när jag inte tränar och så. Jag har alltid kämpat med min kropp så det känns skönt att kroppen faktiskt gör en del av jobbet på egen hand nu 🙂

   Svara
 2. Camilla

  ja kroppen är bra häftig! 😀

  vi har precis köpt en stor spegel till hallen så ska försöka få upp den idag och göra ett liknande inlägg om min kropp nu två veckor efter förlossningen. 🙂 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här