Okategoriserade

2 veckors dagen

Idag är Isadora 2 veckor ung. Tiden nu går så snabbt och det händer massor hela tiden! 

 Lillskruttan i design från @ladyjenbarnklader Storleken är 56/62 så att det ska passa nu och ett litet tag framöver. Jag stod och valde mellan 56 och 62, tur att det gick att få en blandning 🙂


Det märks att hon är ett helt annat barn än storebrorsan. Lucas var en väldigt snäll bebis och hade aldrig några problem med magont eller så. Det har inte Isadora heller och än så länge har hon inte påverkats av något jag har ätit. Jag har frossat i jordgubbar och inte ens det har påverkat henne. Den stora skillnaden mellan Isadora och Lucas är att Isadora tar både napp och snutte. Lucas tog varken snutte eller napp och gör det fortfarande inte. Napp har jag aldrig sörjt men det är ju så gulligt med barn som har snutte så det var jag lite besviken för. Vi var ändå ganska ihärdiga med att erbjuda snutte i olika former till Lucas, men han var inte intresserad. När han blev större så fäste han sig vid andra lite udda saker som tandkrämstuben, alvedon-förpackningen, bodylotion-tuben, uppblåsta engångshandskar, broschyrer osv. Dessa kunde han sova med och det fick honom att känna sig trygg. Han är likadan fortfarande, så han gillar helt enkelt lite annorlunda snuttar haha!

Isadora däremot, hon tycker om att ha en snutte i ansiktet. På natten sover hon nära mig och då är hon inte intresserad av sin snutte, men på dagtid så vill hon gärna ha en snutte i ansiktet så jag brukar lägga den så att den täcker halva ansiktet, men inte munnen och näsan. Vi har uppsikt på henne hela tiden så att hon inte blir för varm om snutten skulle hamna över hela ansiktet. 

  

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.