2 veckors dagen

Idag är Isadora 2 veckor ung. Tiden nu går så snabbt och det händer massor hela tiden! 

 Lillskruttan i design från @ladyjenbarnklader Storleken är 56/62 så att det ska passa nu och ett litet tag framöver. Jag stod och valde mellan 56 och 62, tur att det gick att få en blandning 🙂


Det märks att hon är ett helt annat barn än storebrorsan. Lucas var en väldigt snäll bebis och hade aldrig några problem med magont eller så. Det har inte Isadora heller och än så länge har hon inte påverkats av något jag har ätit. Jag har frossat i jordgubbar och inte ens det har påverkat henne. Den stora skillnaden mellan Isadora och Lucas är att Isadora tar både napp och snutte. Lucas tog varken snutte eller napp och gör det fortfarande inte. Napp har jag aldrig sörjt men det är ju så gulligt med barn som har snutte så det var jag lite besviken för. Vi var ändå ganska ihärdiga med att erbjuda snutte i olika former till Lucas, men han var inte intresserad. När han blev större så fäste han sig vid andra lite udda saker som tandkrämstuben, alvedon-förpackningen, bodylotion-tuben, uppblåsta engångshandskar, broschyrer osv. Dessa kunde han sova med och det fick honom att känna sig trygg. Han är likadan fortfarande, så han gillar helt enkelt lite annorlunda snuttar haha!

Isadora däremot, hon tycker om att ha en snutte i ansiktet. På natten sover hon nära mig och då är hon inte intresserad av sin snutte, men på dagtid så vill hon gärna ha en snutte i ansiktet så jag brukar lägga den så att den täcker halva ansiktet, men inte munnen och näsan. Vi har uppsikt på henne hela tiden så att hon inte blir för varm om snutten skulle hamna över hela ansiktet. 

  

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Sofie

  Precis samma här. Storebror skulle sova med bilar förra sommaren eller bollar. Han hade iof sig napp. Det har lillasyster med, men hon älskar sin snuttefilt och somnar nästan direkt när man lägger den mot hennes kind. Roliga är att den luktar väl brorsan eftersom det var hans mysfilt som bebis.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe! Det där känner jag igen. Lucas har velat sova med sina bilar och ibland bollar också nu den senaste tiden haha! ☺️ Men åh vad gulligt att hon gillar brosans doft ❤️

   Svara
 2. Mia

  Då ska jag tipsa om Snutten.se Deras snuttar är jättetunna så man behöver inte oroa sig för om dom hamnar över ansiktet. Min 2,5 åriga son kan inte sova utan minst 2 st, haha!

  Svara
 3. A

  Så fin! Så himla lik dig ändå. Vi har napp . Inga vanligs nappar funkade men beställde sedan en särskild silikonnapp som är
  Formad som är bröstvårta typ o den funkade när hon var 4 mänader. Nu är hon 3 och vill helst ha 1 napp i munnen och 1 i handen. Hm…avvänjning snart.. Men skjuter upp det hela tiden.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här