Kanske blir bebis i natt!

Ikväll är det mycket stick och hugg neråt. Ibland känner jag till och med hugg mot rumpan, inte så skönt alls! Dessutom så har jag ganska mycket mensvärk nu som känns lite som att den kommer och går, eller åtminstone så känns den mycket starkare ibland. Det är säkert falsklarm – igen, men jag kan inte låta bli att undra om det inte är på G nu ändå 🙂 Förutom allt detta så lever bebisen rövare där inne just nu! Det märks att det är trångt för bebis därinne och det känns som bebisen vill ut nu haha!

Jag har fortfarande inte gjort ordning nån förlossningsplaylist så nu ska jag pilla lite med det. Det blir några brasilianska låtar från Lucas förlossning och en favorit som jag har just nu. Det viktigaste är att det är musik som får mig att slappna av, men helst vill jag bara ha musik som betyder något för mig eller Jair, men jag hinner nog inte fördjupa mig mer än så 🙂

Just nu känns det lite som att det kanske blir bebis i natt, gud sååååå spännande!!! Värmekudden är på plats på magen nu i alla fall, för nu gör det ganska så ont, fast inte så ont att jag är säker ännu.

  

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Petra

  Jösses va spännande! ??? Kommer nog inte kunna sova nu utan ligga här och titta på uppdatering. ? Lycka till när det drar igång! ?

  Svara
 2. Solin

  Jag tror det är på G nu. Absolut! Och så kul det vore att dela födelsedag med er bebis? Nu kommer jag vara spänd och förväntansfull imorgon av flera anledningar? Lycka till?

  Svara
 3. Petra Mary-Anne

  Men, så spännande! Jag håller alla tummar och tår för er nu och önskar ett stort lycka till.
  Våra tvillingar kom i förra veckan och vi lever nu i bebisbubblan. 🙂

  Kram
  Petra

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här