Magen,  Tredje graviditeten

Hormonrand – flicka eller pojke?

Igår fick jag en fråga från en läsare som sökte svar båda från mig och alla läsare så därför tänkte jag ta upp det i ett blogginlägg. Frågan handlar om något som jag tycker är riktigt spännande – nämligen hormonranden!!

Enligt myten så kan hormonranden på magen avslöja om det blir en flicka eller en pojke! Om den sträcker sig hela vägen upp till revbenen ska det vara en pojke, medan en mindre rand ska vara en flicka. Undra vad myten säger om man inte har nån rand alls? Jag har ingen rand och hade det inte med Lucas heller. den här gången har jag dock en synlig blodådra ungefär där randen skulle varit haha!

Så här ser min mage ut nu – vecka 31  

   

Så här såg den ut med Lucas i vecka 40

magen vecka 40

Har ni fått hormonränder? Visar dom tecken på pojke eller flicka? Och till er som redan har fött – stämde det?

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.