Magen vecka 29 – bebis nr 2

Jag minns inte att magen kändes så mycket så här ”tidigt” när jag var gravid med Lucas. Nu känner jag redan att det är svårt att hitta en skön sittställning, det är alltid fel på nåt sätt, särskilt när vi ska titta på TV. Det går inte att halvsitta eller ligga på rygg så länge, då får jag både svårt att andas och blir lite småsnurrig efter en stund. Så här var det definitivt inte med Lucas! Jag kunde sova på rygg i vecka 40 utan problem! Och ligga på sidan på soffan går inte för då för jag halsbränna. Jag tror att det är som ni säger, jag bär bebis högre upp denna graviditeten.

Här är magen i vecka 29 ! Tänk vad häftigt att det ligger en bebis därinne!!! <3

  

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här