Tredje graviditeten

Premiär för gravidvattengympa!

Nu känns det verkligen som att jag är långt gången! Ikväll är det nämligen premiär för gravidvattengympan med Magplasket! Detta är något som har känts väldigt långt borta för mig, men nu är det plötsligt min tur! Just nu sitter jag på spårvagnen påväg till Lundybadet. Det ska bli sååå skönt! Jag är verkligen helt slut efter den här vab-dagen. Jag har burit på min lilla 3-åring i 9 timmar i sträck! Men egentligen ska jag inte klaga, det är ju Lucas som det är synd om 🙁 Stackarn har åkt på influensan! Jag är nu otroligt tacksam att jag tillslut vaccinerade mig för det enda jag har fått är lite snuva och hosta.

Nu ska jag njuta av lite egentid och att kunna röra hela min kropp igen!

/I samarbete med Magplasket

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.