Tredje graviditeten

Snart är det hejdå fiffi!

Nu kan jag snart inte se fiffi längre! Jag glömde ju bort att hålla koll på när fötterna försvann den här graviditeten, så nu ska jag minsann hålla koll på när fiffi försvinner haha! Jag rakar mig cirka var tredje dag och jag har märkt stor skillnad bara nu dom sista veckorna. Varje gång så är det lite svårare och nu måste jag böja mig framåt så mycket att det känns som hela jag är uppochner! Haha!!! Undra hur lång tid det dröjer tills ge inte ser den delen av mig själv även om jag anstränger mig? Nu är jag ju i vecka 31, det lär ju gå snabbt nu haha!

  

5 Comments

 • Pilla

  För mig var det omöjligt. Kändes som ett livsfarligt uppdrag när jag inte såg något Jag sket i det. Har inte brytt mig någon av gångerna. Tänker att barnmorskorna nog sett det mesta. Däremot fötterna. Fina fötter är ett måste vid förlossningen. Jag har visserligen fotfobi så äckliga fossingar går bort

 • Mikaela

  Fiffi är borta 😮 och jag har inte en aning om riktigt när det hände (v 31 här med). Så här rakas det i blindo, även om min kära man har erbjudit sig att hjälpa till. Får se hur länge jag klarar det själv.

 • E

  Tänk,, redan vecka 31!! Tiden har gått så fort för dig (känns det som) haha. Men det kanske är för att jag har kikat igenom dina gamla inlägg från vecka 9-13 där. Jag provade dopplern igår som jag vann hos dej i höstas nu i vecka 11 och jag hittade hjärtat! <3 😀 Är så himla lycklig och jag hade aldrig vågat om det inte vore för ditt inlägg i vecka 11 när du hittade hjärtat. Tack för all inspiration och pepp du ger genom bloggen! Stor kram!

  • Emma - På Smällen igen!

   Åhh du anar inte hur glad jag är för din skull!! Känns så underbart att höra att allt är bra med dig och bebis i magen 🙂 Vad skönt att du fick höra hjärtat, nu ska du kunna slappna av! Jag har hört flera läkare som har sagt att om fostret lever i vecka 10-11 så är den kritiska tiden passerad och vecka 12 säger man bara för att ha lite marginal för MA etc. Tiden kommer gå fort för dig efter vecka 12 och efter RUL så kommer tiden snabbspolas framåt 🙂 Så känner jag i alla fall haha! Kraaaaam!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.