Plötsligt så blev jag enorm!

Idag känner jag mig helt galet stor! Det är inte bara det att magen ser stor ut, jag känner mig stooooor och som om jag nästan måste gå lite bakåtlutad för att inte tippa framåt typ! Haha! Ofta känner jag mig som störst på kvällen, men idag har jag känt mig så stor hela dagen. Så knäppt att det kan variera så, att man ibland inte känner så mycket och plötsligt så känner man sig som man är i nionde månaden! Fast egentligen så är jag “bara” på väg in i 7:e månaden!    Jag har förresten helt glömt bort att spana efter mina fötter. Jag brukar ha stenkoll på sånt här, men idag upptäckte jag plötsligt att jag inte kan se mina fötter längre! Jag måste böja mig fram för att se dom. När hände det liksom? Men, jag kan i alla fall fortfarande se när jag rakar fiffi 🙂 Väldigt viktig detalj! 🙂

  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Escaaaa

  Åh, jag har också känt mig vääldigt stor idag. Har inte velat att tiden ska gå snabbare p g a kroppen förändras, men nu börjar jag känna så 😛 Antar att det kommer gå lite fram och tillbaka i humöret 😉

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Hehe! Känns så lustigt när man plötsligt känner sig så där stor! Jag tycker om hur kroppen förändras, men jag vill gärna hänga med i knoppen också och det känner jag inte att jag gör när tiden går för snabbt hehe!

   Svara
 2. Petra Mary-Anne

  Haha.. Jag kan inte heller se längre. Allt sker på chansning
  27+1 idag. Tvillingfödslar sker i regel från v. 34-38 så det börjar närma sig iaf. Är trött på magen nu och känner inte av det där gravidmyset som många känner men det går hyfsat ändå, gissar att det kunde varit värre.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Hehe! Oj, då är det snart nu då!! Spännande! Förstår att du känner att du är trött på magen redan, du bär ju på två barn. Allt i kroppen måste ju kännas mer intensivt för dig nu.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här