Influensan är här!

Ja, tydligen är man inte helt förskonad bara för att man har vaccinerat sig. Hoppas bara att det inte blir värre än så här…

Innan idag mådde jag faktiskt helt ok, visst så har jag varit snorig ett par dagar och måste käka alvedon och så. Men jag har ändå orkat med ett par krävande möten idag, ett besök på MVC, en lunch med Siranee och ett stort legobygge tillsammans med Lucas. Men plötsligt fick jag feber och nu har jag ont i varenda led, ont bakom ögonen, helt täppt i näsan och konstant astma-tjut i bröstet. Imorse vaknade jag faktiskt av att jag hade väldigt svårt att andas. Så det känns nog som jag har drabbats av den där influensan i alla fall…

Usch vad jag klagar! Men nu förstår jag VERKLIGEN att Lucas inte mår bra! Tur att Jair vabbar imorgon för jag förblir nog sängliggande.

 

Lunchen idag… Alltså, herregud så gott! Den här laxen smälte verkligen i munnen! Underbart god! 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Pilla

  Usch, stackars! Jag har också blivit sjuk en gång trots vaccination. Jag var ändå glad att jag var vaccinerad. Symptomen blir lite lindriga. Jag var ex bara sjuk i en v i stället för 2-3 som inte är ovanligt vid den riktiga influensan. Men usch vad dålig jag var.

  Krya på dig!

  Svara
 2. Petra Mary-Anne

  Influensa här också dessvärre och hostan är värst. Det gör ont i magen när man hostar och ofta får man sammandragningar. Jag har 8 veckor kvar nu med tvillingarna men allt kan hända nu då livmodertappen är förkortad och jag blivit sjukskriven för att ta det lugnt. Bara man blir frisk så att man klarar en förlossning. Just nu är jag väldigt matt och trött av feber och hosta. Vi får krya på oss!

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Usch då! Ja, jag får också ont i magen när jag hostar 🙁 Men hoppas inte förlossningen startar nu på grund av influensan! :O Fy för att vara sjuk när man ska föda! Håller tummarna för dig <3

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här