Okategoriserade

Vad jobbar jag med?

Jag fick en fråga häromdagen där en ny läsare undrade vad jag jobbar med så det tänkte jag svara på.

Jag är utbildad maskiningenjör och projektledare och jobbar på ett konsultföretag som hyr ut mig till olika företag inom tillverkningsindustrin. För det mesta så har jag uppdrag inom fordonsbranschen där jag får leda projekt, leverantörer eller komponenter från konceptfas till produktionsstart.  

En bild på mig på jobbet seeeent på natten efter att jag hade jobbat över förra året. Så kan det gå efter ett par dagar med VAB.

Jag går inte in på så mycket detaljer för jag tror att dom flesta är nog inte superintresserade och så vill jag gärna hålla isär jobb och hobby 🙂 Men det är ett väldigt intressant jobb med ständiga utmaningar som gör att jobbet aldrig blir tråkigt! Det som jag gillar mest är att jag varje dag får jobba med människor, jag hade dött av tristess om jag hade suttit ensam på ett kontor hela dagarna!

11 Comments

  • Emma - På Smällen igen!

   Hehe! Jag har läst om flygvärdinnor som har förlorat sitt jobb för att dom har bloggat om att dom jobbar som flygvärdinnor och efter det så kände jag att det är nog två saker jag ska hålla isär. PåSmällen-Emma och jobb-Emma. Hehe!

 • Ina

  Hejsan! Ser att Lukas är sjuk väldigt mycket vilket måste vara jobbigt för både honom och er. Ta inte det här som kritik nu jag vill bara hjälpa. Jag har en kompis vars barn var sjuk väldigt mycket som ung. Han fick en spruta med jämna mellanrum som stärkte hans immunförsvar. Nu vet jag att Lukas väntar på operation och jag hoppas för er skull att allt blir bättre efter det men det kanske är något att ta upp med en läkare. Mvh ina

  • Emma - På Smällen igen!

   Tack Ina! Det hade jag ingen aning om att det fanns sådant! Läkaren sa till oss att Lucas är sjuk oftare eftersom han andas mer genom munnen än näsan och då blir halsmandlarna lättare infekterade. Vi får se hur det blir efter operationen, men jag tänker också att om hans kost blir bättre så kanske han håller sig friskare också? Men om det fortfarande inte blir bättre så ska jag ta upp det med läkaren! Tack för tipset! Det är svårt att veta vad som är normalt och inte normalt när man bara har ett barn. Vissa säger ju att barnen jämt är sjuka första åren på dagis och då tror man ju att det ska vara så här…

   • Liselotte

    Typ så sa de om Oliver också när vi var på ÖNH innan operationen. Polypen funkar även som en sorts snor-reservoar, och Olivers näsa rann konstant! Jag tror inte att Lucas är sjuk ”onormalt” ofta, men ni lär märka stor skillnad efter operationen. Oliver opererades i februari förra året och under vår och sommar var han inte alls snorig nästan. Nu på vintern däremot, men det är ju många barn 🙂

 • Nikiåå

  Jag skulle faktiskt gärna höra mer om ditt jobb för det känns inte som att du har ett jobb som du går till varje dag 🙂 vi läser ju om ditt liv och jobbet tar väl upp mycket av dina dagar så jag har inget emot att höra mer om det.

 • Thaimorsan

  Kul att läsa vad alla bloggare jobbar med men det är så att om man inte driver eget företag som man gärna vill blogga om olika händelser så bör man hålla isär jobb o hobby. Själv skriver jag gärna lite notiser om vad jag har tidigare gjort om det passar in i inlägget men annars är bloggen endast om just det…familj-mat-graviditet-event mm. Den dagen jag jobbar heltid igen så lär man inte se röken av mig i bloggen med ”live” inlägg Mitt jobb ska inte påverka ”Thaimorsan” typ…och tvärtom.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.