Dagens outfit,  Skönhet & Hälsa

Tips på amningsponcho!

Jag har köpt två stycken ponchos från Cubus som jag i princip bor i! Jag älskar dom! Dom passar perfekt nu under graviditeten (visst döljs magen lite) och efter graviditeten minns jag att det var svårt med kläder som var både amningsvänliga och som dolde post-preggo-magen. Därför tycker jag att dom här ponchorna är perfekta för dom döljer magen och kan användas som amningsponcho med bara ett amningslinne under! Plånboksvänliga är dom också, bara 199 kr!    

Dom har kommit in i nya färger nu också, jag tror faktiskt att jag ska köpa den ljusblå också och kanske en grå eller vit. Dom kommer bli supersnygga i vår/sommar med ett par snygga jeans eller shorts 🙂 Ni hittar ponchorna HÄR!

20160208-000620-380187.jpg

 

/Inlägget innehåller reklam

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.