Isadora gör surftecken!

Haha! Alltså Isadora är så skön! Hon älskar att härmas och härmar gärna oss vuxna, sin storebror eller kusin. Jag har helt missat att hon redan gör surftecknet som jag kallar ”ring mig”, men min mormor påpekade att Isadora gjorde det på en bild och efter det blev vi lite mer uppmärksamma och såg det vi också 🙂

I vanliga fall brukar Jair hålla handen snett och då ser det ut som att han vill att man ska ringa haha! Men det här tecknet betyder typ vackert, coolt, grymt 😛 (Ja, Isadora är full med choklad runt munnen haha!)

Isadora hittar också på egna tecken. Oftast betyder det här tecknet ”Jag vill ha detta”. Hon pekar ofta på det hon vill ha eller dit hon vill att man ska gå när hon är i famnen.

Jair härmar Isadora när hon gör sitt egna tecken haha! Ian sa att han tyckte att det liknade en pistol. Han gjorde en video med Isadora med en låt som är lika poppis här som Mannequin Challenge var i Sverige 🙂 Kolla här nedan!

I låten sjunger dom ”Vad var det för skott, gay?” alltså pistolsskott, men om man har lite koll på brasilianskt slang så vet man att det betyder att killen som kommer in är så snygg så att man nästan svimmar (därav skott). Jag trodde först att det betydde att någon hade skjutit illa, men det har alltså inget med pistolskott att göra 😛

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Karin

    Jag har jobbat med stödtecken så jag tecknade av bara farten till hunden när jag skaffade honom & nu tecknar jag till Alexandra. Hon kan 10 tecken nu, men säger typ bara mamma & pappa. Det är så skönt att hon har tecknen så hon kan göra sig förstådd ändå.
    Kul att Isa hittar på sina egna. Barn är smarta filurer ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här