Gött poolhäng idag

Denna veckan är tidvattnet högt hela veckan så vi passar på att bada i poolen här hemma. Nästa vecka blir det nog stranden några dagar för då är tidvattnet lågt hela dagen och det blir roligare för barnen att bada. Jag tycker det är väldigt skönt att hänga vid poolen för man slipper sanden och så går det snabbt att komma hem igen om t.ex. Isadora är trött 🙂 En annan sak som jag också märkt är att man inte bränner sig lika lätt som man gör när man är på stranden. Det är ganska otroligt och häftigt vilken skillnad saltvattnet gör!

Idag hänger jag, Jacke och barnen i poolen och göttar oss. Isadora guppade runt som en guppie och barnen lekte och hoppade i vattnet. Jacke hade inte tänkt blöta ner håret men eftersom det var så skönt i poolen och barnen redan hade skvätt ner oss så kunde vi lika gärna doppa oss haha!

Ikväll tänkte jag och Jacke gå och träffa ett par av hennes vänner igen. Jag älskar verkligen den här tjejen, hon tar med mig på äventyr som jag inte varit på fler år 🙂 Snacka om en frisk fläkt i livet 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Hon sover fortfarande en gång per dag. Jag har inte kollat exakt tid och så men det är på eftermiddagen och jag gissar på cirka 45 minuter eller nåt sånt. Ska kolla lite mer nu när hon kommer in i sina vanliga rutiner igen 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här