Inget pinsamt drama i Nordstan

Kl. 22.02

Jag hann hem från Nordstan utan vattenavgång eller något annat pinsamt drama! Huggen ut i ena benet är helt extremt just nu. Det känns även när jag ligger ner och jag kan knappt stå upp alls, men med lite envishet så lyckades jag duscha och smörja in mig med mango bodybutter. Fast jag fick stå på ett ben nästan hela tiden haha! Det trycker på som sjutton neråt just nu, ibland känns det nästan som att något buktar ut därnere, men det gör inte så ont. Just nu känner jag inga värkar, men dom kommer kanske tillbaka under kvällen

Nu är jag alldeles utmattad av allt drama idag så jag ska lägga mig tidigt idag. Inte riktigt än, men snart 🙂

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här