Dagens outfit,  Frågor & Svar,  Skönhet & Hälsa,  Tredje graviditeten

Dagens outfit

En sak som jag tycker är superkul med att vara gravid och få en ny kroppsform är att jag får upptäcka kläder på nytt. Kläder som aldrig har passat mig förut sitter plötsligt perfekt på min kropp! Jag hittar nya sätt att använda mina kläder på för att framhäva magen och jag kan köpa andra modeller på plagg som jag har tyckt att jag ser tjock ut i förut när jag inte varit gravid. Mamma-avdelningen har inte supermycket kul att erbjuda så jag handlar på dom vanliga avdelningarna för det mesta. Men gravidbyxor köper jag alltid på mammaavdelningen, det är typ den bästa kläduppfinningen till tjejer! Såå sköna!!!

Idag har jag på mig en tubkjol från Gina Tricot och en transparent skjorta från Nelly. Så här har jag aldrig använt dessa plagg förut men jag tyckte det blev riktigt snyggt så det blir nog mer av detta!

   

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.