Dagens outfit

Ikväll är vi inte lika lata som igår 🙂 Idag har vi gjort oss ordning för att gå på restaurang 🙂 tyvärr hamnade vi på något som verkar vara en arab-restaurang där man får röka inne 🙁 Det sitter alltså folk och både röker vattenpipa och cigaretter. Vi sitter på uteserveringen och där är det ingen som röker cigarett än i alla fall, några som röker vattenpipa men det är långt från oss så det stör inte.

Nog om det nu, nu tänkte jag visa vad jag har på mig ikväll 🙂 

 Klänningen är från Nelly 🙂 Jag köpte den på Members som jag tipsade om. Den kostade mellan 70 – 120 kr, minns inte exakt 🙂 Vill ni också handla märkeskläder billigt så är det bara att lämna en kommentar så skickar jag en inbjudan 🙂

 

Idag har jag riktiga bling-bling-fötter!! Sandalerna köpte jag i Brasilien förra året 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här