Okategoriserade

Buffa då bebis…!

Innan jag gick och la mig igår kände jag en sparsam buff och nu på morgonen har jag nog känt en till sån. Det har inte alls varit några tydliga, utan snarare en sån där buff som man bara blir säker på att det var bebis om man känner en till direkt efter.

Förmodligen är allt bra men jag känner mig ändå lite orolig måste jag säga… En läsare tipsade om att jag kunde använda min ultraljudsdoppler så det ska jag göra ikväll om buffarna inte blir tydligare under dagen. Jag försöker tänka att det är ju inte alla som känner sparkar så här tidigt och jag har ju delvis moderkaka i framvägg. Men det är svårt att inte bli orolig när jag har känt så himla mycket fram tills nu.

2 Comments

  • Mikaela

    Det är ju så himla lätt o bli lite nojig. Man lär sig ju sin bebis rutiner rätt fort men man måste nog tänka att även bebis liksom vi andra här i världen kan avvika från sina rutiner ibland :-).

  • S

    Mitt andra barn körde race i tredagars perioder. Tre dygn full fart och sen tre dygn näst intill helt still. Innan jag upptäckte mönstret så var det lite jobbigt. Du får tänka att de behöver sova ibland också för att växa…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.