Okategoriserade

Morsdag på Alfons Åbergs kulturhus

Vilken härlig morsdag vi har haft! Hoppas ni också har haft en fantastisk dag! Vi har lekt och busat på Alfons Åbergs kulturhus tillsammans med min pappa, hans fru och min lillebror Jack som fyllde 6 år 🙂 Både Lucas och Jack uppskattade verkligen Alfons kulturhus. Det är verkligen en frän inredning med massor av påhittig lek. Det märks att det är gjort för barnens skull och för att främja barnens fantasi 🙂 Jag hade verkligen blivit helt crazy om det fanns ett sånt ställe när jag var liten, även som vuxen så kände jag lite för att springa runt och prova dom olika sakerna 🙂

   

Alfons helikopter-karusell var jättekul!

 

 Lucas tyckte om den coola Volvon 🙂 

Det var inte värsta bästa vädret idag, men solen tittade fram en stund så vi fikade ute på den stora terassen där vi såg Paddan passera 🙂 och så hade vi lite presentöppning. Jack blev väldigt förtjust i Lucas bilbana från JaBaDaBaDo så han fick en likadan 🙂  

Edit   

Efter Alfons Åbergskulturhus så fick denna mamman lite egentid för shopping 🙂 Det var evigheter sen som jag gick loss och shoppade som kag har gjort idag. I ärlighetens namn så var det nog i juli eller augusti som jag handlade så här mycket till mig själv på en och samma gång 🙂   

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.