Dagens högpreggo-outfit

Visst känner jag mig lite otymplig i den stora gravidmagen, men jag tycker att den klär mig fantastiskt bra så jag behåller den gärna lite till om jag får 🙂 Garderoben är väldigt begränsad nu, men sen jag plockade ner vårkläderna och alla mina sommarlinnen så tycker jag att det plötsligt fanns massor att välja mellan! Jag kombinerar bara olika linnen med min favoritkjol som inte ens är för gravida egentligen 🙂

Kjolen köpte jag för jättelängesen på Gina Tricot och brukar egentligen ha den under tunikor som är lite för korta för att ha som klänningar. Men nu som gravid så klär den jättefint som kjol tycker jag. Den känns typ som en gördel och håller magen (och rumpan) på plats. Rumpan skulle verkligen behöva träna lite nu känner jag, typiskt att den också ska växa när man är preggo.

Linnet kommer från BikBok och gravidbola från Silvermama 🙂

  
 

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Sarah

  Du är ju superfin!!!

  Och grattis du som fått behålla din rumpa. Jag vet inte vad det är med mig för trots att jag kunnat träna under båda mina graviditeter (ffa under första) har min i vanliga fall något fylliga rumpa blivit totalt….PLATT! Kom ihåg att jag nästan grät när jag såg mig i spegel efter andra graviditeten. Förhållandena var så att säga motsatta, platt där bak och rund där fram. Men, jag hade inte behövt oroa mig, den kom tillbaka den gamle vännen, fem centimeter lägre ner för varje gång!

  Lycka till!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack ❤ Min rumpa var väldigt rund och fyllig innan jag fick Lucas. När han var född blev den lite plattare och det var jag faktiskt lite glad för. Det var så svårt innan för alla klänningar blev så korta bak, men efter Lucas så hade klänningarna samma längd fram som bak. Men nu tycker jag inte alls om min rumpa :-/ Hoppas att lite träning ska shape-up den 🙂 Stackarn! Men tur att den komma tillbaka även om den hamnade lite längre ner ❤ Kram!

   Svara
 2. Emma

  Hej! Tack för en bra blogg och snygg outfit!
  Har du varit ledig under denna graviditet? Eller har du jobbat som vanligt? Har inte kunnat utläsa om du jobbat eller ej haha 🙂 önskar jag hade varit ledig mer innan min bebis kom, planen var att vara ledig en månad innan bf men hon föddes redan ett par dagar efter att jag gått på ledighet då hon föddes några veckor för tidigt. Så det blev inte mycket vila hehe 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack så mycket! ❤ Jag har jobbat men gick ner i arbetstid på slutet 🙂 Åh typiskt! Det är ändå ganska skönt att ha en månad eller åtminstone två veckor på sig att vila 🙂 Tur att du gick hem iaf, annars hade du ju inte fått en enda dag hemma!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här