Inte roligt!

Kl. 12.50

Nu sitter vi här på Antenatal igen och idag är jag alldeles rödgråten av oro. Bebis är otroligt slö och svarar inte alls på buffar. Jag har känt några svaga rörelser på vägen hit så därför sitter vi i väntrummet idag, men det känns definitivt inte som vanligt. Det kanske har naturliga skäl, men en sak som är säker är att bebis INTE sparkar som vanligt och eftersom jag inte har känt rörelser sen igårkväll mer än några svaga svep så måste vi kolla att bebbe mår bra.

Relaterade Inlägg

28 Kommentarer

 1. -Jenny-

  Men nej. Hoppas att ni får hjälp fort och att bebis mår bra. Kan inte h*n bestämma sig för att komma ut nu så att du inte behöver oroa dig? ?❤️ Jag som hoppades på ett inlägg att ni var på förlossningen, inte detta…

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det tycker jag också nu! Jag hoppas på att vi får åka in till förlossningen imorgon 🙂 Känner mig iaf lite hoppfull nu när jag fick reda på att jag var nästa 3 cm öppen 🙂

   Svara
 2. Camilla 33 år och 10 barnsmamma

  Hoppas dom tar detta på allvar,det är inte normalt med minskade fosterrörelser .
  Man ska alltid ta det med en varning,vill inte skrämma upp dig men dom flesta barnmorskor säger att det är normalt i slutet men det är inte normalt.
  Hoppas du får bra svar om inte annat att dom sätter igång dig.
  Kram

  Svara
 3. C

  Kram, hoppas det inte är någon fara. Löjlig parallell kanske men Camilla Läckberg blev ju igångsatt av samma anledning.

  Svara
 4. Eva-Leena

  Va jobbigt att du ska behöva va så orolig nu på slutet hela tiden! :(<3
  Hoppas att ultraljudet ger några svar o läkaren hittar på en lösning<3
  Vet att du inte vill bli igångsatt men de kanske vore bra för er båda<3
  Massor med kramar på er, de blir nog bra<3

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja jättejobbigt! Jag har ju njutit fram tills nu! Ja, det är lite så jag känner nu också. Jag hoppas att hinnsvepningen gör sitt och om det är samma sak imorgon så kommer jag be om igångsättning genom att spräcka hinnorna för det är lite mildare än med läkemedel och sånt. Kram!

   Svara
 5. Petra Mary-Anne

  Jag hoppas så innerligt att allt är bra med bebisen där inne. För mig var det precis likadant innan tvillingarna kom för två veckor sedan. Helt plötsligt stannade rörelserna av, kanske för att det blev för trångt.. tror nästan det iaf. Styrkekramar i massor! ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här