Dubbelvikt i Nordstan

Kl. 20.15

Nu måste det vara väldigt nära till att bebis kommer ut! Jag och mamma är i Nordstan just nu och jag har värkar ganska tätt nu och kraftigare än förut. Men inte så ont att jag har svårt att prata, men det är inte alls lätt att gå. Jag får så kraftiga hugg ut i ena benet så jag blir dubbelvikt så nu sitter jag på en bänk och vilar. Hoppas inte bebis tänker komma ut här!!

 
Om ni undrar vad jag gör i nordstan så är jag här för att köpa nya Omeprazol. Jag upptäckte just att den sista redan var uppäten!!  

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Eva-Leena

  Ja hoppas du hinner hem inna nått händer! 😀 Va lustit, du e höggravid och ute på stan, här har vi lagt våran grabb för ett tag sen o ligger i sängen redan, men vi är ju förstås en timme före i Finland 😛

  Svara
 2. Carina

  Då är det säkert snart dax. Dom brukar väl säga att bebisen är lugnare i magen precis innan förlossningen. Då den vilar och samlar energi. Tänkte på att det stämmer då din bebis skrämde dig idag.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det är många som säger det, men så blir jag lite extra orolig eftersom jag har gått över tiden och då kan ju moderkakan bli gammal m.m. Men vi får hoppas att bebis tänker komma ut nu så jag slipper bli så skrämd hela tiden!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här