Okategoriserade

Inget har hänt…

Hallå, ska det vara så här? Jag trodde att missfallet skulle börja ganska direkt efter att jag hade tagit Cytotecen. Nu har det gått 4,5 timme och inget har hänt. Jag har precis tagit en ny Cytotec. Hoppas verkligen att det kommer igång, men samtidigt börjar hoppas att inget händer för jag blir mer och mer nervös pga allt…

Nån som vet hur lång tid det brukar ta innan det kommer igång?

2 Comments

  • Pilla

    Jag tog en tablett man lade under tungan. Den skulle smälta. Är det samma som du tagit? På mig satte det igång på direkten med sammandragningar. Sen kom fostret mm. Jag tittade aldrig och hade nog inte sett något om jag tittat. Det var så mkt blod. Jag var i v 12 när jag gjorde detta och fostret dött några veckor innan.

    Det var en lättnad när det var över. Jag blödde som en mens i totalt två veckor efter.

    Det kommer gå bra. Stor kram till dig och familjen

  • Tatyana

    Det kan ta 1-6 timmar. Hoppas allt går bra. Ha värktabletter förberedda. Hade jag kunnat hade jag kommit över med ett stort paket glass och en komedi så kunde vi tänkt på annat. Snart är det över. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.