Okategoriserade

Balkonginredning nästan klar

Ja, nu är nästan allt på plats på balkongen. Det enda som fattas nu är terassvärmaren. Det gick nämligen inte hänga upp den jag köpte idag för den hade ett fallskydd som gjorde att den inte gick att sätta på om den var riktad neråt. Så det gick inte använda hänga den i taket som jag hade tänkt 🙁 Jag får knalla iväg och köpa en ny terassvärmare imorgon. Synd för jag var så sugen på att sitta på balkongen ikväll.

Kolla vad fint det blev! 🙂 

   Jag såg att jag hade fått några frågor om var jag hade köpt utemöbeln. Jag har köpt den på Rusta 🙂 Egentligen kostar detta setet 4000 kr men då får man hörndelar ute i kanterna, men alla hörndelar var helt slut så jag fick nöja mig med 3 mittdelar. Men det gjorde inte så mycket för då fick jag allt för 3600 kr istället 🙂 Och hörndelarna köper jag nästa år och bygger på så blir soffan större.

Tack för era tips om rottingmöblerna för barn 🙂 Jag är väldigt väldigt sugen på ett sånt set. Jag har googlat som en tok och letat på Jysk hemsida men hittar dom inte där. Hur som helst så tror jag att dom för bli ett inköp för nästa år (om jag inte hittar begagnat eller till specialpris). Jag har nu spenderat ganska mycket pengar på balkongen nu, mycket mer än vad jag tänkt mig och mer än vad jag kommer erkänna för sambon haha 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.