Efter 7 timmar och 40 min med Cytotec…

Alltså jag känner mig nästan chockad! Nu har det gått 7 timmar och 40 minuter och det har fortfarande inte hänt nånting! Efter dom första två tabletterna kom det pyttelite ljusbruna flytningar, men det är allt. Sen dess så har det inte kommit nånting alls… Hur vanligt är det egentligen att det inte händer nåt? Jag börjar bli orolig att det ska bli ett blodbad i sängen inatt 🙁 och just nu känns det som att det lutar mot skrapning i alla fall.

Och ärligt talat känns inte skrapning alls lika jobbigt längre. Bebisen har ju skrumpnat ihop och såg inte ens ut som en bebis längre. Kroppen återvinner snabbt, eller vad man nu ska säga. Ju mer tid som går ju oroligare känner jag mig för att det ska göra ont. Så alternativet med skrapning känns mindre nervöst just nu. Jag vet inte om jag ska hoppas på att det kommer igång eller hoppas att det inte kommer igång så att jag får en skrapning istället. :-/

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Marie Alvas mamma

    Jobbigt för dej när det blir så mycket väntan. Hoppas det kommer igång så du slipper vänta o fundera mer. Tänker på dej. Kramar

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här