Okategoriserade

Ingen action på missfallsfronten

Nu har det gått  25,5 timme sen jag första dosen Cytotec och det händer fortfarande inte mycket på missfallsfronten. 8 imorse hade det iaf kommit lite blod, men det är mycket mindre än mina mens (jag har jämt riklig mens). Det känns väldigt märkligt och lite överraskande att det inte har hänt mer än så här… Jag hade hoppats att det skulle vara över den här helgen så nu känner jag mig orolig för att gå och jobba imorgon. Det har inte kommit några klumpar än så jag kommer med all säkerhet blöda mer eller få en skrapning.

Hur som helst är jag tacksam för att jag har sluppit ha väldigt ont och att jag fick sova hela natten + 2,5 timme till. Så om det ska dra igång så får det gärna göra det nu tack 🙂

One Comment

  • Idas beauty ~ nybliven mamma

    Åh så jobbigt att ingenting händer. Det var likadant för mig.. Jag fick 2 (eller om det var 3) doser med cytotec och det kom lite lite blod & molade lite grann. Sedan stannade det av. På VUL:et dagen efter var allt helt ”intakt” för att citera läkaren.. Fick tid för skrapning veckan efter, och det är jag verkligen glad för idag.

    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.