God mat i Fitnessfighten

Det är verkligen god mat i Fitnessfighten nuförtiden. Dom tidigare gångerna när jag har kört så har man fått leta recept själv, men nu får man recept så att man bara kan laga rakt av. Jag gillar kanske inte alla rätter som man får i sin veckomeny men jag är beredd att testa det mesta, utom tonfisksallad som det var förra veckan 🙂 Denna veckan har jag testat två favoriter som jag kommer fortsätta att laga framöver också 🙂 Nämligen tacos med quornfärs och lasagne gjord med keso. Alltså lasagnen var överraskande god! Till och med så god att jag frågade om Lucas ville smaka och det ville han och herregud vad han åt!! Han har inte ätit något alls på förskolan på hela veckan och hemma har jag fått tvinga i honom barnmatsburkar eftersom han vägrat tugga. Men idag så åt han mycket och helt frivilligt! Det blir lasange imorgon också, för Lucas skull ❤️


Jag ska höra med World of shape om jag kan få tillåtelse att dela några recept. Skulle det vara intressant? Jag vet att ni är några stycken som är petiga med maten som känner sig osäkra på om dom kommer gilla det eller inte. Skulle ni vilja testa att laga nåt med Fitnessfighten hemma?

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. C

  Nu vet jag ju mycket väl att L har helt annan relation till maten än.många andra barn men vill ändå dela, för det kanske ändå kan vara en anledning. Jo, när vi började med mat till lillebror så blev stora (då ca 2 år 7 mån) också krånglig med maten från ingenstans. Visst hon åt men det krånglades och helt plötsligt ville hon bli matad igen. Det höll på av och till i ett år (även om lillebror nästan aldrig ville bli matad utan skulle plocka själv) och jag matade henne när hon ville för jag insåg att hon sökte uppmärksamhet och oftast började äta själv igen efter ett par skedar om jag gjorde det, annars ville hon inte äta alls.

  Sen kanske det inte är så i ert fall men det kan ju vara bra att veta att de kan göra så de små liven. Hoppas det ordnar sig för honom, kan inte vara kul alls att vara på förskolan utan att äta.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, just nu vill Lucas varken äta själv eller tugga sin mat. Eller åtminstone ville han inte tugga på maten i början på veckan, men nu i slutet på veckan var det bättre. Jag hoppas att han äter om han är hungrig på dagis, känns hemskt om han är där och är hungrig. Dom är iaf bra på hans dagis och ger honom ibland en banan innan jag kommer och hämtar och ibland om dom hör att vi ska iväg så ger dom honom en banan att ha med sig på vår utflykt. Jättegulliga är dom 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här