Fitnessfighten,  Skönhet & Hälsa,  Träning

Dag 7 – Fitnessfighten

Än så länge går det kanonbra med min Fitnessfight! Jag kan faktiskt avslöja att jag redan kan se resultat på vågen! Japp, jag provade att väga mig imorse, även om målet inte är att gå ned i vikt så är det ju ett resultat svart på vitt!

Jag vägde in på 62,8 kg och nu väger jag 62,1 kg = – 0,7 kg

När det gäller vikten så får det landa på vad det vill. Min målvikt är 63 kg och så länge det inte går över det så tänker jag inte ”byta” målvikte eller sikta på något lägre. Jag har gjort det förr, men då har jag bara blivit besviken och det har resulterat att jag aldrig har varit hundra procent nöjd med mig själv. Jag kan tillägga att det minsta jag har vägt när jag varit hälsosam, tränat mycket men mått bra har varit 61 kg, så jag kanske inte ens kommer under det. Så nu är jag nöjd med mig själv och det får räcka. Däremot skulle jag bli nöjdare med mig själv om någon centimeter kunde försvinna från låren och kanske rumpan också 🙂

Nu ska jag äta Kesoplättar med Kesella och jordgubbar. Idag har dagen blivit väldigt mycket förskjuten så att det här är typ mellanmål/kvällsmat plus att jag har tänkt att träna en extra gång idag eftersom jag missade träningen i torsdags, så idag får jag äta 300 kalorier extra  🙂 Jag har stekt plättarna i kokosfett, men i efterhand fick jag vet av mina instagram-följare att just det kokosfettet jag hade köpt inte är så nyttigt!! :O Ohhh noo!! Undra om det är nyttigare än smöret jag stekte i förra gången?

IMG_3267.JPG

Det nyttiga kokosfettet som jag borde ha använt är kokosolja av Kung Markatta. Det är en kallpressad kokosolja 🙂

IMG_3268.JPG

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.