Äntligen resultat – dag 13

Woho!! Äntligen resultat!!! Jair har redan gått ner 3 kg, men för mig har vågen stått blickstilla och jag har varit så otålig! Det har gått mycket segare för mig att få resultat på vågen den här gången än vad det gjorde dom andra gångerna när jag har kört Fitnessfighten. Jag tror att det beror på att jag helammar och att kroppen försöker hålla kvar sin buffert inför sämre tider typ. Men nu har jag i alla fall gått ner 1 helt kilo! Imorse stannade vågen på 68,6 kg så nu har jag bara 0,6 kg kvar av min graviditet! Tjooohoooo!

Mitt första delmål har jag redan passerat och det var att gå ner under 70 kg och målet var att göra det innan sommaren var slut. 1:a september stannade vågen på 69,6 kg så jag klarade det målet fastän jag inte tränade alls i augusti (fy skäms på mig!) men kul att jag nådde mitt mål. Även om jag inte tränade så tänkte jag väldigt mycket på vad jag åt i alla fall 🙂

Det ska bli sååå spännande att se vad det här slutar på. Jag ska erkänna att både jag och Jair missar träningen ibland, men vi är faktiskt förvånansvärt duktiga på kosten båda två 🙂

  

Eftersom det var en läsare som ville haka på så ordnade jag en rabattkod till alla er som eventuellt är sugna 🙂 Ange kod EMMAPASMALLEN då får ni 10% rabatt! 

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Diana

  Fasen vad bra gjort och vad bra du är!! Kör på bara, kämpa för det du vill, dina mål och vad du mår bäst av.
  Vad är fitnessfighten för något? Spännande.
  Lycka till nu. 😀

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack så mycket!! Fitnessfighten är ett tränings- och kostprogram med Worldofshape.com som man kör i 30 dagar. All träning är hemma. >Fitnessfighten är samma sak som programmet Kickstart, bara att Fitnessfighten är en tävling också 🙂 Men jag kan inte se att dom har kört igång nån ny omgång av fitnessfighten efter sommaren, men jag kanske bara är trött och ser dåligt just nu 😛 haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här