Dag 13 med Butt Blaster

– Samarbete –

Nu äntligen kommer resultaten som på löpande band! Jag kan både se och känna skillnad på min kropp och det känns BRA! Det är häftigt hur kroppen fungerar. Min kropp brukar alltid behöva cirka 4 veckor innan jag får resultat men med World of Shapes program så kortas den tiden. Jag tycker att World of shapes program är utmärkt att starta med när man har bestämt sig för att man vill komma igång. Det blir som en kickstart för kroppen och eftersom alla övningar går att göra hemma så finns det inga ursäkter 🙂

Nu är jag snart halvvägs och det känns grymt att redan fått resultat. Jag känner mig så peppad och dessutom så är jag bara drygt 1 kg från min nästa belöning som jag får när jag når 68 kg. Om det fortsätter i den här takten så kommer jag nog vara där redan i slutet på denna veckan! Heja mig!

Rabattkoden PASMALLEN50 ger 10% rabatt på alla World of shapes program!

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. C

  Jättekul att du får den effekt du är ute efter och kosten är ju väldigt viktig. Men eftersom du dessutom tränar en hel del annat utöver det träningsprogrammet så är det ju lite svårt att bedömma om en kan få samma resultat utan extra träning. Bara en tanke!! Men jag är verkligen jatteglad för din skull att du hittat din flow och dina inlägg om träning är peppiga 🙂 jag tränar 3 ggr i veckan men har missat sista två pga influensa 🙁 bara att ta nya tag så fort jag är frisk igen och så länge samlar jag pepp här!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det förstår jag! Nu har jag faktiskt valt att träna bara gruppassen för jag orkar inte träna dubbelt och jag prioriterar att träningen känns rolig. Jag gillar gruppass och därför passar det mig bäst. Angående kosten så vet jag att den gör stor skillnad. Jag har flera gånger tränat järnet utan att ändra kosten och då har det inte hänt ett skit på dom första 4 veckorna och efter Lucas föddes så hände det ingenting på hela sommaren trots att jag kämpade på. Det var då jag hittade World of shape och deras kostprogram och sedan dess har jag varit frälst ? Den här gången är första gången som jag nästan bara använder kostprogrammet och inte tränar deras övningar. Om kosten inte hade gjort sån stor skillnad så hade jag aldrig ätit efter kostprogrammet så många gånger som jag har gjort (detta är 5:e gången) för jag är lat och hatar att laga mat haha! Nu när jag äter ”specialkost” så får jag ju laga min mat själv. Jair laga vanlig mat och inget speciellt till mig. Men han har ändå varit schysst och skurit grönsaker till mig varje dag haha ??

   Tack! Vad glad jag blir 🙂 Hoppas att du får vara frisk nu. Så jobbigt att vara sjuk!!

   Svara
   • C

    Tack för svar! Ska ta en titt på deras kostprogram då och testa de recept du lagt upp tidigare 🙂 måste bara bli frisk först så matlusten kommer tillbaka. Och stort plus för att du är så öppen och ärlig även när det gäller frågor om samarbeten

   • Emma - På Smällen!

    Varsågod! Gör det 🙂 Jag la nyss upp ett nytt recept som jag kombinerat ihop själv utifrån deras kostprogram 🙂 Tack! Ja, det känns viktigt för mig att alltid vara ärlig med er 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här