Dag 7 – Sötsug

– Samarbete med World of Shape –

Idag är det sjunde dagen av Fitnessfighten och jag kan säga att första dagen med lite sug på saker kom igår. Jag vet inte om det berodde på huvudvärken, men jag bestämde mig i alla fall för att “unna” mig något så jag värmde lite oskalade Edamamebönor med lite havssalt på och åt framför TVn tillsammans med ett glas bubbelvatten. Jag vet inte om jag översteg kaloriinnehållet för dagen, men jag tror inte det för jag åt inte upp middagen, en böngryta som inte blev speciellt god så det jämnade nog ut sig. Men egentligen så var det lite fusk ändå för man ska avstå från salt och smaksatt bubbelvatten, men så strikt tänker inte jag vara. Det är möjligt att jag låter bli salt den sista veckan, men det är väl bara vätska man förlorar om man slutar med salt? Så fort man börjar med salt igen så binder väl kroppen upp den vätskan igen? Det är inte den typen av resultat som jag är ute efter… Hur som helst så kan jag verkligen rekommendera oskalade edamamebönor med havssalt som nyttigt snacks på fredagkvällen. Det tar tid att äta, vilket gör att man är upptagen och det är dessutom gott 🙂

En annan grej som jag kan tipsa om ifall man lätt blir sötsugen är att dricka vatten med citron i. Gärna en helpressad citron. Om man dricker te så kan man köpa ett riktigt gott te – ni vet ett sånt där fint te som det känns som man unnar sig själv när man dricker det 🙂 Jag tycker också att det kan funka att krydda kaffet lite med kardemumma och kanel. Då känns det som att man dricker en bulle haha 🙂

När det kommer till träningen dom här dagarna så hoppade jag faktiskt över den igår pga huvudvärken. Jag vågade inte riskera att den kom tillbaka. Idag mår jag bättre så idag kommer jag göra övningarna om värken håller sig borta. Förkylningen håller fortfarande i sig så jag får köra lågintensivt tills vidare och ta igen konditionen senare.

Om ni vill haka på min träningsmånad så får ni 30% rabatt på alla World of Shapes program om ni använder koden PASMALLEN25. Berätta gärna om ni hakar på så kan vi peppa varann 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här