Äta själv första gången

Idag fick Isadora prova att äta själv för första gången. Jag pressade i en liten bit banan i en matningsnapp som jag fick i nån goodiebag för längesen (ni hittar den HÄR). Isadora gapade stort när jag närmade mig hennes mun med den. Hon fattade grejen direkt och höll i den själv och åt och sög i sig av bananen. Så himla roligt att se! Hoppas hon blir en sån bebis som älskar typ broccoli, spenat och annat grönt som dom flesta barn inte gillar 🙂

  
När den lilla bananbiten var slut så la jag i lite päronmos för att hennes mage inte skulle bli hård. Hon bajsar inte så ofta så det är bäst att inte riskera något 🙂

/inlägget innehåller affilatelänk

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lisa

  Hej! Jag har en dotter som är en dryf vecka yngre än Isadora. Våra bebisar är väldigt lika när det gäller vikten och längden. Min dotter bajsar inte heller så ofta, hur ofta gör Isadora det? Är Isadora stor eller liten när du träffar bebisar i ungefär samma ålder? Jag får ofta höra: oj vad liten hon är. Fungerar det bra med en så där matningsnapp? Sugen på att köpa! Jättekul att följa din blogg 🙂 ha det så bra!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Isadora bajsar typ 2 gånger i veckan och är liten jämfört med andra bebisar. Jag får också höra att hon är liten ofta, men bvc säger att hon är lång 🙂 Ja, hon älskar den där nappen. Hon fick banan och päron idag också och hon sög verkligen hårt på den så att nästan allt kom ut! Det är roligt att ge henne saker med den för hon blir så ihärdig på att hon ska äta, det ser kul ut 🙂 Kram!

   Svara
 2. Joanna

  Du vet säkerligen om det men spenat och andra bladgrönsaker ska man inte ge till bebisar…säger det mest just för att du skrev spenat ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här