Första dagen avklarad – snart slut på höstrean!

– Samarbete med World of Shape –

Nu är första dagen med Fitnessfighten avklarad och det känns så j*kla bra! Jag har gjort lunch- och middagslåda tills imorgon och jag är så taggad! Jag har tittat lite på mina resultat från tidigare år och då har jag fortsatt gå ner flera kilon månaderna efter Fitnessfighten trots att jag börjat äta som vanligt igen. Mitt mål nu är att gå ner 4 kilo – då hamnar jag på min trivselvikt där jag är nöjd med min kropp och det är en vikt som min kropp inte har några problem att stanna kvar på så länge jag regelbundet motionerar. Jag tror inte att jag kommer gå ner så mycket denna månaden, men jag tror att jag har en chans att nå mitt mål innan vi åker till Brasilien eftersom vi åker i slutet på november. Wiie! Allt känns så bra just nu! Förutom att jag har helt täppt i näsan haha, men jag får hoppas att förkylningen inte blir värre än så här 🙂

Så här såg det ut när jag gjorde dagens träning efter 20 minuters powerwalk, både Lucas och Isadora studerade mig mycket noggrant. Lucas härmade och Isadora försökte vara med på olika vis 🙂 När Jair hade duschat färdigt så tog han barnen så att jag kunde fokusera på min träning i lugn och ro 🙂

Till kvällsmat idag blev det äppelpaj! Det ni 🙂 Även om smuldegen inte var vad vi är vana vid och inte heller vaniljsåsen så var det förvånande gott och mättande. Det kommer jag absolut göra flera gånger 🙂

PS. Om ni vill köra Fitnessfighten eller något annat av World of Shapes program så ska ni absolut köpa det nu! Höstrean där det är halva priset avslutas nämligen under morgondagen (måndag). Det går att välja vilket datum som programmet ska starta 🙂

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här