Glöm inte toapapper i BB-väskan!

Det allra första som jag fick användning för ur BB-väskan var Lambis mjuka toapapper. Det kan man inte tro innan man föder barn, men så var det faktiskt. Det enda misstaget jag gjorde var att jag bara hade packat en rulle, jag borde packat två. Så här skrev jag den 19:e mars 2013:

“Vår lille kille föddes ju lördags kväll, så nu har vi varit här i 3 nätter och min Lambi toarulle extra long är nästan slut!!!! Jag sparar så mycket som det bara går och använder bara små snuttar på pappret för jag vill VERKLIGEN INTE torka mig med toapappret som finns här. Mitt tips till er: packa 2 rullar eller åtminstone en som är extra long. Jag hade velat ha två stycken… Eller 1,5 i alla fall.

Vi ska hem idag så jag överlever nog precis…”

Läs inlägget HÄR!

I förrigår, på självaste BF-dagen, så knackade det på dörren. Det var ett bud med en goodiebag från Lambi! Så himla gulligt och så passande! Nu har vi toapapper så att det finns när vi kommer hem från BB också 🙂 Dessutom fick vi en liten body, hjälmmössa, strumpor, ett gosigt lambi-får, hushållspapper, näsdukar och ett kit med babyhygienprodukter från Sophie the Girafe!

  Tusen tack Lambi! Detta kommer minst sagt väl till pass!

Relaterade Inlägg

19 Kommentarer

 1. Carro

  Jag hade med mig lambi rulle också! Men behövde inte använda den, tror pappret blivit mjukare på BB Faktiskt! 🙂 Vet att jag tänkte på det under BB tiden.. Eller så hade jag inte lika ont denna gången! Spännande nu Emma!! Lycka till!
  Kram

  Svara
 2. Frida

  Bästa tipset jag fick innan förlossningen!!
  Vet inte hur det är i Göteborg men i Halmstad har de även tagit bort det mjuka handpappret så mitt tips till dig är att ta med torra tvättlappar för att torka den lilla bebisen med. 🙂

  Svara
  • free madden coin generator

   Pour reprendre ce que disent Decleec et Cbill0, j’ai pu lire à des endroits multiples que, contrairement à ce qui était affirmé par votre collègue, les tweets avaient été faits hors audience (à une pause) … avez-vous pu enquêter, vous renseigner sur ce point ?Je considère, comme Decleec, que ça change énormément la donne ; même, si on peut discuter de l’opportunité des propos échangés … etc.

   Svara
 3. Lisa

  Haha, jag har alltid tänkt att det låter jättetöntigt/onödigt att ta med sig eget toapapper och typ undrat vad folk har för torkteknik egentligen om “vanligt” papper känns så oskönt. . . Så det är en av sakerna jag ser fram emot att bli klokare över efter förlossningen, kanske ångrar jag mig vansinnigt som inte tar med mig mjukt toapapper 😛 Idag är jag BF+1 så jag hoppas det inte dröjer för länge innan jag får veta. . . 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha!! Jag tog med det eftersom alla tipsade och efter förlossningen så förstod jag varför. Men det enda jag kunde göra var att dutta lite vid fiffi. Det gjorde djävulskt ont att torka på nåt annat sätt.

   Svara
 4. Anke

  Ja det tipset med mjukt toapapper fick jag faktiskt från dig och det var guld värt så tusen tack såhär i efterhand! ❤️

  Svara
 5. Josefine

  Födde på östra här i Göteborg för ca snart 2 veckor sen, glömde att packa med mig mjukt papper men är glad att jag glömde för jag tyckte inte de var något fel på de pappret som fanns! Trodde de skulle vara de där typiska “sandpappret” till toapapper men de var bättre än förväntat! ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här