Packa 2 toarullar

Vår lille kille föddes ju lördags kväll, så nu har vi varit här i 3 nätter och min Lambi toarulle extra long är nästan slut!!!! Jag sparar så mkt som det bara går och använder bara små snuttar på pappret för jag vill VERKLIGEN INTE torka mig med toapappret som finns här. Mitt tips till er: packa 2 rullar eller åtminstone en som är extra long. Jag hade velat ha två stycken… Eller 1,5 iaf.

Vi ska hem idag så jag överlever nog precis…

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. baby2011

  Bra tips det där 😉

  Jag behövde inte använda papper alls för toabesök då jag inte kunde kissa själv efter ryggsprutan. Inte göra nr 2 heller för den delen. Men använde deras toapapper för det rann så mycket då duttade jag bara för det gjorde otroligt ont efter förlossning. Tänkte aldrig på att ta med eget.
  Ta med dig nättrosor hem!

  Svara
 2. Josephine

  Jag använde nästan bara handduschen dom har på toaletterna. Då slipper man torka mer än bara dutta lite så det blir torrt efter duschen.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här