BB-tiden,  Magen

Magen 2 dygn efter FL

Här är väl inte mitt mest charmiga ordninggjorda jag, men jag tycker ändå att bilden kan få vara i bloggen 🙂

Här är min mage 48 timmar efter FL. Ser fortfarande lite gravid ut 😛 men nu kan jag iaf se tårna igen när jag kikar

20130319-100743.jpg

7 Comments

 • Sanna

  TACK för att du delar med dig! Jag är gravid med mitt första och tittar in på din blogg då och då för inspiration. Skönt att tjuvkika på någon som är lite framför så man ser allt underbart (och mindre underbart 🙂 ) man har att vänta sig!

  Jag har bf om två månader och det är precis sånt här man funderar över. Två rullar mjukt toapapper åker ner i min bb-väska!

 • Emely Tuväng

  Ärligt talat så blir jag lite stött när människor lägger upp bilder på magen efter förlossningen osv. Känns som att det inte är det viktigaste att fokusera på när man äntligen fått sitt barn. När jag hade fått min son så var det första folk frågade mig hur mycket jag hade gått ner i vikt.. Inte någonting om barnet. Jag blir så ledsen på hur folk värderar saker.. och trodde inte du skulle vara sån efter att ha följt din blogg ett tag.. trist. 🙁 GRATTIS till er SON inte till att din mage försvunnit lite. 😉 Kram!

  • Emma

   Hej Emely! Tack för att gratulera oss för bebisen! Om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket om jag har en liten bullmage eller inte. Fast jag vill ju inte fortfarande se gravid ut om 6 månader.. Men just nu bryr jag mig inte ett enda dugg. Jag skulle nog ta illa upp om nån frågade mig om min mage eller vikt innan dom har intresserat sig för vår bebis precis som du skriver. Anledningen till att jag lägger upp en bild på min mage är inte för att jag är glad för att den har försvunnit utan för att jag är fascinerad över hur kroppen återställer sig av sig självt. Att amning gör att livmodern drar ihop sig och att magen blir som vanligt igen. Jag vill se hur snabbt det går av sig självt och liksom dokumentera det… Hoppas du förstår vad jag menar och inte tror att detta är mitt största fokus för det är det verkligen inte! Kram!!!

 • Lovisa

  Självklart är det viktigaste inte hur fort man går ned i vikt efter fl, men det tror jag inte du tycker heller! de flesta av oss funderar ändå mycket kring detta även om allt fokus såklart ligger på den lille bebiseb! Jag tycker det visar på ärlighet att du delar med dig av nästan allt, tex hur magen ser ut trots att du inte är fixad och så. Jag längtar så efter vår bebbe och hoppas att det bara är några korta veckor kvar 🙂

 • Ellen

  Jag tycker bara de e kul å se! känns inte som hon gjort detta i ytligt syfte utan mer för att visa ”såhär ser jag ut nu” typ. Älskar bloggen! Kram

 • Madde- Nybliven mamma till lille Olle

  Vad fint du dragit ihop dig på dessa dagar, kvinnokroppen är fantastisk! Man blir imponerad alltså över hur allt fungerar 🙂 Du är jättefin!

  Gievtvis är det intressant och se förändringen efter bara några dagar efter fl. Så det är jättekul att du lägger ut det. Vilket även jag gör. :).. Såklart att det inte är det viktigaste för fokus ligger ju på er/vår skatt. Der är ju det bästa som hänt en! <3
  Samtigt är det OXÅ kul att se förändringen i kroppen 🙂

  Kram till dig Emma <3

 • Sara - Ensamstående mamma

  Självklart så är det ju inte prio 1 att gå ner i vikt efter en förlossning, i alla fall var det inte det för mig. Men det är ju alltid roligt, spännande och intressant att se hur kroppen är just efter en förlossning.. Annars brukar ju dom flesta lägga upp bild på sin platta och vältränade mage flera månader efter förlossningen.. Inte alls lika intressant då tycker jag 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.