BB-tiden

Snabb utvärdering av BB-väskan

Det här kommer jag aldrig komma ihåg i efterhand och det är ju en bra info till er som fortfarande är gravida 🙂 Så här kommer en snabb utvärdering av BB-väskan!

Jag har inte alls så mycket packning denna gången som jag hade med Lucas, men ändå så ligger det mesta ouppackat i väskan haha!

Det enda som jag har använt till mig själv är vattenflaskan, engångsspatofflor, hårtofs, schampoo, balsam, tvål, deo, tandborste, tandkräm, mögelost, naturgodiset, hårborste, mobilladdare, högtalare (musik under förlossningen) och bbhugmeToapappret från Lambi som jag packade är mjukare men det pappret dom har här på BB Mölndal är inte sånt där hårt sandpapper så därför har jag knte packat upp mina rullar. Jag har inte alls lika ont som sist och jag kan sitta helt utan problem så det är också lite av anledningen att jag inte behöver mjukare toapapper. Min bbhugme gravid- och amningskudde är guld värd just nu och det skriver jag för att jag verkligen verkligen tycker det. Precis som efter förlossningen med Lucas så har jag ont i höfterna av att ligga på sidan utan något mellan knäna och den avlastningen fungerar mycket bättre med bbhugme än med en vanlig kudde som kan vara både för mycket eller för lite stoppade. Kuddarna här på Mölndal är verkligen inget att hänga i granen. Vi har fått en hård, en löst stoppad och så har vi fått en som är lite mjuk i alla fall.

Till Isadora har vi använt babyfilten, babyolja och torra tvättlappar.

Imorgon ska vi åka hem och då kommer både jag och Isadora ta på oss lite vanliga kläder så då får vi användning för det också 🙂 Som ni ser så behövs det inte jättemycket saker i BB-väskan, men det kan ju kännas tryggt att gadera sig på olika sätt såklart 🙂


En väldigt rörig säng på BB 🙂 

2 Comments

  • Solin

    Tack!! Även som omföderska är det svårt att veta vad man ska ha med sig. Jag har ju ingen blogg att titta tillbaka i☺️ Ska se över väskan idag och hålla tummarna att det får bebisen att vilja titta ut. Jag tycker det börjar bli dags. BF på tisdag. Stort grattis till lilltjejen. Hon ser bedårande ut?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.