Mensvärken har blivit till värkar

Kl. 20.17

Oj oj oj! Kan det vara så spännande att det är the real deal på gång nu? Jag vågar typ inte tro på det, men samtidigt så känns det verkligen så! Mensvärken som tidigare var väldigt kraftig men ihållande har börjat få värkkaraktär! Det gör ont så att det är jobbigt, men absolut inte så ont att jag måste andas igenom det eller inte kan prata. Vi sitter här och chillar och tittar på lite TV så det går absolut ingen nöd på mig ännu 🙂 Jag håller er uppdaterade 🙂

Relaterade Inlägg

39 Kommentarer

 1. Johanna w

  Oj vad spännande. Följer dig med förväntan. Har dryga två veckor kvar till bf å längtar ihjäl mig ? Stort lycka till om de är dags ?

  Svara
 2. Ida

  Åh vad spännande!! Här har jag 5 dagar kvar till bf och längtar så tills det sätter igång!! Håller tummarna för att ni snart får se er bebis!! Lycka till!!

  Svara
 3. E

  Åh! Då kommer hon nog imorgon! (För mig är det en hon, men det beror antagligen på att jag själv har fått flickor.) Vad underbart att du snart får hålla om den lilla! Haha, även om jag aldrig har träffat dig så känns det lite som att en vän skall få barn. Jag är peppad! ? Lycka till!

  Svara
 4. Josefin

  Åh vad kul, följt dig slaviskt senaste dagarna för att se hur det går för dig och sen klockan 16.10 idag från ingenstans gick mitt vatten, poff sa det (har bf 19 april)! ? Inväntar värkar nu och ska försöka sova. Kanske vi får på samma dag!? Stort lycka till iallfall och hoppas vi får någon sömn inatt innan det drar igång på riktigt! ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hihi! Oj så spännande! Jag som önskade mig en sån där vattenavgång, men här verkar vattnet vilja stanna kvar haha! Ja, spännande! Det kanske vi får 🙂 Jag ska prova att sova här om en stund 🙂

   Svara
 5. Nettan

  Passa dig 😉 Så sa syrran med sin tredje. Fem timmar senare var de föräldrar igen 😉 (efter en stund ville hon ville att jag skulle undersöka henne, vilket jag tyckte kändes konstigt. min syster liksom…) fem cm, förlöst en timme senare…

  Svara
 6. Angelica

  Åh vad spännande! Hoppas det blir bebis inatt eller imorgon! Följer dig med spänning varje dag ?

  Svara
 7. Johanna

  Spännande!! Gud vad man tittar in ofta nu hos folk som ska ha barn typ samtidigt som en själv, haha. Jag har dock fortfarande 1,5 vecka till bf (hjälp vad nära det känns!).

  Svara
 8. Jessica Pettersson

  Spännande! Hoppas verkligen att h*n kommer imorgon. Dels för att jag följt dig länge nu och är nyfiken på hur bebis kommer se ut och dels för att jag gissade i din tävling att h*n kommer den 17:e haha.
  Stort lycka till om det är så att det verkligen är dags nu! 🙂

  Svara
 9. Emelie

  Åk in nu och kolla läget så det inte blir för tight sen tycker jag! 😛 Från en till som föder snabbt!

  Jag åkte in efter första värken andra ggn och tur det, va öppen 9 cm när jag kom in. Fast jag hade iof inga falska alarm, antar att man vill vara mer säker att det verkligen är igång när man blivit “lurad” ett par ggr innan. Oavsett så stort lycka till!! Sjukt spännande är det ju 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Woooow!!! Herregud! Kände du ingenting när du öppnade dig dom första 9 centimeterna? Inte ens mensvärk? Jag bad om en undersökning hos BM idag så nu vet jag att jag är 1 cm öppen. Värkarna jag har nu gör verkligen inte ont, men jag kommer att åka in på första onda värken, så ser i alla fall planen ut just nu 🙂

   Svara
   • Emelie

    Jag hade varit hos BM samma dag och var då öppen 4 cm (hade inte haft en enda förvärk!). Jag verkar inte känna min latensfas.. Sen när jag väl fick värkar var de starka och täta så jag öppnade mig fort i bilen på vägen in (samma sak med ettan). Nu väntar jag trean och är sååå rädd att inte hinna in! ?

    Så himla spännande för er nu! Kikar in flera ggr varje dag för att se om h*n kommit :).

   • Emma - På Smällen!

    Åh det förstår jag! Skönt att slippa latensfasen men lite jobbigt att inte bli förvarnad på att förlossningen är på G. Hoppas ni hinner in när det är dags! Vad roligt att du tycker det är så spännande ❤ Jag tycker också att det är grymt spännande nu!!

 10. Nettan

  Oj så olika det kan vara. Mina förvärkar som kommer varje kväll är alltid så starka att jag måste andas igenom dom, går inte att prata eller göra nåt annat. Många kvällar krävs Alvedon på 650mg och då känns det bättre men gör ändå ont.
  Och jag har ganska hög smärttröskel ändå. Undrar hur mycket ondare det kommer göra när det väl är på riktigt, eller om det kommer kännas ungefär lika men att det “bara” blir kortare pauser imellan.
  Ta hand om dig och vila mycket nu innan det är dags!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men usch då stackarn 🙁 Värkarna med Lucas började också så här men blev kraftigare direkt efter undersökningen. Först tänkte jag “var det inte värre än så här” och så hann jag tänka att jag kanske hade hög smärttröskel, men sen när värkarna blev kraftigare så förstod jag direkt att jag inte hade nån hög smärttröskel haha! Det gör nog inte så ont på mig i latensfasen helt enkelt. Hoppas dina inte blir värre än så som dom är nu 🙁 Kram!!!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här