Frågor och svar

Hej!
Jag har en fråga som jag hoppas du vill ta upp: Vad tror du kommer vara hållbar träning längre fram? Jag har också 2 i liknande ålder som du, jag vill träna och älskar att gå iväg på pass (egentid!). Men är det hållbart att vara iväg kanske 2 kvällar i veckan och lägga ner mer än 1,5 h per gång och kombinera det med jobb och familj? Tänker att man på samma antalet timmar kan få till mycket mera träning hemma och samtidigt vara mer flexibel…? Vad tror du?

Svar: Jag tycker att det är hållbart att vara borta två kvällar i veckan. Kanske en gång mitt i veckan och en gång på helgen? Jag tyckte det funkade bra när jag jobbade, men det är klart att det samtidigt känns som man förlorar tid med barnen när man hänger på gymmet. Om man är duktig på att få till träningen hemma och känner att man inte behöver den där egentiden på gymmet så är det såklart mer flexibelt att träna hemma. Själv så tycker jag att det är svårt så därför tränar jag hellre på gymmet.

Hej emma! Jag är nyfiken vilket blöjmärke du använder?

Svar: Vi använder Libero. Vi har använt Naty också och tyckte bra om dom, men Libero är billigare så vi gick tillbaka till dom. (Jag gillar också att samla poäng i deras kundklubb haha).

Jag vet själv hur mycket tid det går åt till bloggen, men kan bara tänka mig vad det tar för dig. Nu har vi inte hunnit träffas irl, kanske blir på ett event längre fram så att jag kan fråga då också, men arbetar du med något annat eller är det ”bara” bloggen? Jag har inte följt dig så länge så jag kanske ställer en självklar fråga, men det kanske är fler än jag som nyligen hittat hit, så berätta om du orkar och vill. Vad har du arbetat med tidigare?

Svar: Jag är maskiningenjör och projektledare och arbetar som konsult inom fordonsbranschen. Jag är alltså mammaledig från mitt vanliga jobb just nu och provar samtidigt mina vingar som bloggare 🙂 Det är ifrån bloggen min huvudsakliga inkomst kommer ifrån.

gravid-blastall

Mitt jobb är ett riktigt kontorsjobb, men en gång var jag ute på fält och det var i 5:e månaden med Lucas. Det syns inte på bilden att jag är gravid, men det är för att blåställets dragkedja tryckte in magen så mycket haha!

Hur gör du för att natta om utan att ta upp henne? Har du några tips? Jag tycker det är så himla svårt med Axel (lika gammal som Isadora). Här känns det som inget hjälper ibland..förutom bröstet?

Svar: Jag tar faktiskt upp Isadora. Jag brukar börja med att ge henne nappen, försöka lägga henne på sidan med snutten i ansiktet, men oftast vill hon bli upplockad så då tar jag upp henne. Jag brukar vara ganska snabb med att ge bröstet för jag tänker att det kanske bara är en liten slurk som hon vill ha 🙂 Dom flesta gånger ammar hon lite (jag hör att hon dricker mycket) medan jag går runt och vaggar i rummet. När hon är lugn och inte dricker lika intensivt längre så lägger jag ner henne och då somnar hon oftast. Jag är noga med att hon inte ska somna helt i min famn innan jag har hunnit lägga ner henne.

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här