Frågor & Svar

Svar på frågor del 4

Har du din dotter hemma från förskolan nu eller blev de gick förskolan med reglerna om man fick ha kvar platsen?
Svar: Dom ändrade på reglerna så att man får behålla sin plats oavsett om man är där ända till maj. Jag har henne hemma så mycket som möjligt för att inte bidra till smittspridningen och för att inte belasta förskolan. Jag lämnade henne några gånger förra veckan när jag hade möten på jobbet.

Hur ser era sommarplaner ut nu när man inte kan resa som vanligt? Känns svårt planera sommaren nu, känner personligen att hela sommaren hemma inte fungerar.
Svar: Jag vet, det är supersvårt att planera! Vi kommer nog vara hemma hela sommarn, eventuellt åker vi någon vecka till min pappas stuga i Hökerum. Jag tycker inte det är så jobbigt att bli tvungen att vara hemma för jag har längtat efter att tillbringa mer tid i vår trädgård förutsatt att det blir en fin svensk sommar 🙂 Vi får hålla tummarna för det! På varma sommardagar kommer vi antagligen att åka och bada, havet är ju ändå ganska nära 🙂

Vad kan du absolut inte lämna hemmet utan? (bortsett från mobil och nycklar)
Svar: Kameran! Jag lämnar i princip aldrig hemmet utan min kamera som alltid är med i min handväska 🙂 Tänk om jag skulle missa en bra bild! Det får inte ske! Haha!

Har ni något inplanerat i sommar och hur tänker ni kring det? Samt vad ni gärna skulle göra?
Svar: Vi hade ju planerat att åka till Rhodos i maj och Legoland och Astrid Lindgrens värld i juni, men när corona kom så bestämde vi oss för att avboka Rhodos och Legoland. Vi skulle fortfarande gärna vilja gå till Astrid Lindgrens värld men det lär väl inte ens öppna om situationen med corona fortsätter så här? Förutom det så har vi inga andra planer än att vara hemma, njuta av trädgården och västkusten. Förhoppningsvis blir det nån vecka i pappas stuga i Hökerum också 🙂

Hur önskar ni att ert liv ser ut om fem år?
Svar: Vi önskar att vi har ytterligare ett barn och att vi bor i vårt drömhus med fler rum och större trädgård 🙂 Vi önskar att jag har lyckats med drömmarna kring mitt företag och sociala medier och kan leva bara på det. Ja, lite så 🙂

Om ni skulle byta yrke vad skulle ni vilja jobba med?
Svar: Så kul fråga för här lärde jag mig faktiskt något nytt om Victor! 🙂 Om han skulle byta yrke skulle han vilja bli testförare eller motorjournalist 🙂 Det hade jag ingen aning om! Själv har jag alltid drömt om att jobba med mina sociala kanaler, främst bloggen så jag har startat ett eget företag för mina sociala kanaler. Min dröm är att jobba enbart med det och det är precis det som jag ska testa nu 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.