Årets bästa shoppingdag är på fredag!

 – Samarbete –

Nu på fredag är dagen som alla har väntat på – Black Friday! Den största shoppingdagen på hela året! Ja, Black Friday är till och med större än mellandagsrean numera 🙂 Black Friday är en amerikansk grej som har tagit Sverige med storm. I USA är det en klämdag som infaller dagen efter Thanksgiving som alltid infaller fjärde torsdagen i november. Jag tycker det är superbra med Black Friday för då kan man ju passa på att avklara julklappsshoppingen redan sista helgen i november och dessutom blir det mycket mera klappar för pengarna. En annan grej som är himla bra om man väljer att göra julklappsshoppingen under Black Friday är att januari inte behöver bli årets fattigaste månad längre eftersom man inte behöver använda decemberlönen för att köpa både julklappar och julmat – smart va?!

Förra året så fattade jag inte riktigt hur stort Black Friday var förrän det redan var försent 😛 Mammorna i min mammagrupp berättade om alla sina Black-Friday-fynd och jag insåg hur mycket julklappar jag hade fått för pengarna om jag bara hade legat framme. Detta året gör jag såklart INTE om samma misstag. Jag har redan nu börjat fundera ut julklappar till alla familjen som jag ska kolla på efter midnatt på torsdag haha! I min mammagrupp har vi en hel diskussionstråd med allt som vi hoppas ska komma på Black Friday 🙂

CDONs Black Friday så kommer jag hålla utkik efter GoPro-kamerorna. Jag är så sugen på att börja vlogga igen och hoppas på att komma igång nästa år igen 🙂 Jag kommer även kolla efter en Crock Pot och hörlurar för Jair snor jämt mina 🙂 Eller så kanske jag kollar efter ett par hörlurar till Jair istället och tar tillbaka mina 🙂 Jag såg också att CDON har en hel del leksaker, barnrumsinredning och dom där snygga light box i olika storlekar som jag kommer spana efter på fredag. Spännande!

Kommer ni shoppa på Black Friday? Vad hoppas ni är med på den stora rean i år?

/I samarbete med CDON


Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Har inte heller förstått hur står de här i Sverige numera. Dock är rädd att ej orkar vara upp tills eftermidnatt då jag jobbar tidigt på fredagen 🙁

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här