Fantastiskt fin födelsedag!

I förrigår var det min födelsedag och precis som alltid så hade min romantiska fästman planerat en överraskning för mig 🙂 Det började med skönsång och frukost på sängen tillsammans med barnen och så fick jag en jättefin present, nämligen en ”delivery robe”! Alltså en superskön tunn ”morgonrock” att ha på mig på förlossningen istället för sjukhuskläderna! Den är så mjuk, fin och härlig att jag skulle kunna bott i den hela graviditeten, synd att jag inte fyllde år lite tidigare! Haha!

Efter frukosten förstod jag att vi skulle åka nånstans eftersom Victor höll på att packa och greja, men jag hade ingen aning om var. Han var lite lurig och sa att jag skulle ha med mig byxor ifall jag fryser och sköna skor, så ett tag trodde jag nästan att vi skulle ut på vandring..! Klockan 11.00 knackade det på dörren och där stod min mamma och syster med smörgåstårta, min absoluta favorittårta!! Vilken överraskning!

Efter ett mysigt födelsedagsfirande på altanen tog mamma med sig barnen och det var dags för oss att åka nånstans. Jag var så nyfiken på vad han hade hittat på för det finns ju inte supermycket saker att göra nu i coronatider och så här nära inpå förlossningen. När han svängde in på parkeringen till Upper House så förstod jag, vi skulle på spa och njuta av en staycation på vårt favoritställe! Tryggt, fantastiskt och alldeles underbart!

Åh vad jag njöt! Snacka om en födelsedag helt i min melodi! Jag och Victor myste runt på spaet i timmar innan vi tillslut gick upp på vårt rum för att göra oss i ordning för kvällen. På kvällen hade Victor planerat att vi skulle äta på Toso <- lyxigaste sushirestaurangen i hela i Göteborg! Vi var där på dejt dagen innan alla hjärtans dag förra året och maten där är gudomlig ♥

Födelsedagsdrinkarna

Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och dök ner i hotellsängen där vi åt naturgodis. Jag somnade snabbare än vad jag ville, men det gick verkligen inte att hålla sig vaken! Nästa dag var det dags för godaste frukosten som bara finns på Upper House 🙂

Igår fick jag veta hemligheten bakom den krämiga gröten så det ska jag testa att göra här hemma också 🙂 MUMS!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här